Sport

Fanii Rapidului au luat foc după gafa lui Săpunaru de la Iași: „Retrage-te, gata!” / „Ne-ai mâncat campionatul”

Fanii Rapidului și-au pierdut răbdarea cu Cristi Săpunaru, care a greșit grav în eșecul de la Iași, scor 1-3, cu Poli. Suporterii au luat foc pe Facebook.
24.02.2024 | 23:05
Fanii Rapidului au luat foc dupa gafa lui Sapunaru de la Iasi Retragete gata  Neai mancat campionatul
Fanii Rapidului au luat foc după gafa lui Săpunaru de la Iași: „Retrage-te, gata!” / „Ne-ai mâncat campionatul” FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Cristi Săpunaru a intrat în gura fanilor Rapidului. Deși este legendă a clubului de sub Podul Grant, căpitanul n-a fost iertat pentru eroarea monumentală din Copou.

Fanii Rapidului îi cer lui Săpunaru să se retragă după gafa de la Iași

Cristi Săpunaru va împlini 40 de ani pe 5 aprilie. Unii dintre fanii Rapidului consideră că stoperul e depășit după ce a greșit grav la golul de 1-1 marcat de Bettaieb. Săpunaru și-a cerut scuze, dar, pe social media, alb-vișiniii nu l-au iertat.

ADVERTISEMENT

„Ar fi timpul ca Bergodi să dea un semnal și să-l schimbe pe Săpunaru așa ca o reacție la gafa anului! Căpitanul este el căpitan, dar Bergodi este antrenorul. Poate se simte căpitanul și se dă singur accidentat”, a scris unul dintre fani pe pagina oficială de Facebook a Rapidului.

„Meciul ăsta l-am pierdut eu nu echipa. A venit mingea din nocturnă și de acolo i-am băgat în meci. Până atunci era o singură echipă pe teren. Se întâmplă, mergem mai departe. Vedem ce va fi meciul următor cu UTA și asta e.

ADVERTISEMENT

La gafa mea s-a făcut diferența. Dacă nu făceam acea gafă nu-i băgam în meci. Nu aveau nicio ocazie, doar șuturi din afara careului. Am pierdut un punct și jumătate, atât. O să îl recuperăm. Urmează meciul cu UTA. Trebuie să spălăm rușinea din meciul ăsta și să ne menținem pe locul 2”, a declarat Cristi Săpunaru, după Poli Iași – Rapid 3-1.

„Timpul să agățăm ghetele”

La doar câteva zile după ce Cristi Săpunaru a anunțat că își va prelungi contractul cu Rapid, fanii i-au sărit în cap căpitanului și comentariile răutacioase s-au întețit pe Facebookul giuleștenilor.

ADVERTISEMENT

„Niciun respect față de omul care a investit atâția bani. Rușine!”, „Ăștia se prefac ca vor titlul și noi chiar îi credem!”, „Săpunaru trebuie sa înteleagă că nu mai este apt pentru acest nivel”,

„Vrem să ne batem la titlu, dar din păcate este foarte rușinos”, „Dacă joaca Săpunaru și anul viitor, Rapid nu are șanse la titlu!”, „Mulțumim legendei Sapunaru! Propun să mai joace vreo 3 sezoane, nu numai unul”, „Timpul sa agățam ghetele”

ADVERTISEMENT

„Cine va avea curaj să îl scoată din echipă pe Săpunaru?”, „Săpunaru, retrage-te, GATA!”, „Săpunareeeeeee, ne-ai mâncat meciul și campionatul, Săpunare…” sau „Săpun, e timpul…”, au fost cele mai vehemente reacții ale rapidiștilor pe Facebook.

Rapid e pe 3 în SuperLiga, cu 48 de puncte, la fel ca CFR Cluj, care a urcat pe locul 2, dar cu un golaveraj mai slab. Următorul meci al giuleștenilor este acasă, cu UTA Arad, miercuri, 28 februarie, de la ora 21:00.

ADVERTISEMENT