Sport

Rapid pune în vânzare bilete pentru derby-ul cu CFR Cluj. Ce avantaj au fanii cu abonamente

Rapid va reveni în Giulești la meciul cu CFR Cluj, iar conducerea clubului a anunțat punerea în vânzare a biletelor pentru acest joc.
29.03.2024 | 15:46
Rapid pune in vanzare bilete pentru derbyul cu CFR Cluj Ce avantaj au fanii cu abonamente
Rapid va reveni în Giulești la meciul cu CFR Cluj, iar conducerea clubului a anunțat punerea în vânzare a biletelor pentru acest joc. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Până atunci, ”alb-vișinii” au o partidă extrem de importantă în deplasare cu Universitatea Craiova în acest weekend. Înaintea acestui duel, cele două formații au câte 28 de puncte și sunt la 7 puncte în spatele liderului FCSB.

Se vând bilete la Rapid – CFR Cluj

Deși toată lumea din club se află în febra întâlnirii din Bănie, conducerea clubului a decis să pună deja în vânzare biletele pentru derby-ul Rapid – CFR Cluj, din etapa a 3-a a play-off-ului din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Oficialii rapidiști au decis ca primii care vor avea acces la aceste tichete să fie fanii care dețin abonament. Meciul din Giulești este programat să se desfășoare sâmbătă, 6 aprilie, de la ora 20:30.

”În momentele grele, am știut să fim împreună și să le arătăm tuturor că Rapidiștii sunt de neclintit! După meciul cu oltenii din etapa a 2-a, vom reveni acasă pentru următoarele două întâlniri.

ADVERTISEMENT

De la ora 12:00, abonații au prioritate 24 de ore pentru a-și achiziționa bilete la derby-ul alb-vișiniu, de sâmbăta viitoare!”, se arată pe pagina de Facebook a grupării giuleștene, care mai anunță că tichetele se vor vinde pe www.entertix.ro, la casa de bilete din Giulești și la magazinul din Gara de Nord.

Șucu și Angelescu merg cu galeria la Craiova

Meciul Universitatea Craiova – Rapid este decisiv pentru ambele echipe în ceea ce privește lupta la titlu, pentru că cine pierde iese definitiv din calcule, în timp ce un egal le poate ”omorî” pe amândouă.

ADVERTISEMENT

Fiind vorba despre o partidă cu o importanță extrem de mare, Rapidul va avea parte în Bănie și de o susținere masivă din partea suporterilor, iar printre aceștia se vor regăsi și acționarii Dan Șucu și Victor Angelescu.

Cei doi oficiali vor face deplasarea cu autocarul împreună cu galeria, după cum a anunțat Gigi Corsicanu în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, un gest nemaivăzut până acum în istoria clubului.

ADVERTISEMENT

În schimb, Rapid nu-l va avea alături pe liderul galeriei Liviu Ungurean, zis ”Bocciu”. Acesta rămâne după gratii în dosarul de introducere în stadion a materialelor pirotehnice, după ce instanța i-a respins cererea schimbării măsurii de arest preventiv.

ADVERTISEMENT