Sport

Cristi Săpunaru, încredere maximă după Rapid – FCSB 4-0. “Suntem sută la sută pregătiți pentru titlu”

Cristi Săpunaru are încredere maximă în Rapid după victoria cu FCSB și susține că echipa are șanse la titlu în acest sezon.
09.03.2024 | 23:55
Cristi Sapunaru incredere maxima dupa Rapid  FCSB 40 Suntem suta la suta pregatiti pentru titlu
Cristi Săpunaru, după Rapid - FCSB 4-0. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Rapid a făcut un meci excelent pe Arena Națională în fața FCSB-ului, scor 4-0. După această victorie, Cristi Săpunaru are încredere maximă că giuleștenii se pot bate fără probleme la campionat.

Cristi Săpunaru, încredere maximă după Rapid – FCSB 4-0. “Ne batem la campionat ușor”

Giuleștenii au obținut o victorie categorică în fața celor de la FCSB după 4-0 pe Arena Națională. Rapid a ajuns la a 4-a victorie consecutivă în fața “roș-albaștrilor”, iar acest lucru dă încredere maximă echipei din Crângași.

ADVERTISEMENT

Astfel, Cristi Săpunaru este convins că Rapid se poate bate la campionat cu ușurință. Căpitanul giuleștenilor mizează pe valoarea din vestiar și pe puterea lotului condus de Cristiano Bergodi.

“Cred că i-am blocat foarte bine. Ținând cont că sunt echipa de pe primul loc, ei produc fotbal, deci și noi am produs fotbal. Nu se pune problema care a fost echipa mai bună pe teren. 

ADVERTISEMENT

E vorba de derby, nu știu dacă e nevoie să motivez echipa la un asemenea meci. Le-am spus că nu am ce să le zic la un derby, un derby se joacă cu inima și pentru suporteri. Cred că ați văzut ce înseamnă Rapid. Cred că i-am trimis acasă fericiți. 

Cred că este unic să promovezi din Liga 5 și să te bați acum la campionat. Nu îmi doresc decât la finalul campionatului să ne bucurăm de ceea ce se va întâmpla.

ADVERTISEMENT

(n.r. Îi simți capabili pe colegii tăi să vă bateți la campionat?) 100%, obiectivul nostru este locul 1-3, dar la ce echipă avem, ce lot avem, ce caractere avem în vestiar, cred că ne putem să ne batem la campionat ușor”, a spus Cristi Săpunaru după meci, la Flash-Interviu.

Cristiano Bergodi: “Am jucat aproape perfect”

“Pentru a bate FCSB a trebuit să facem un meci aproape perfect. Cred că l-am făcut. A fost o victorie foarte frumoase, nu mă gândeam așa de frumos. Jucam cu prima clasată și era greu, dar am jucat un meci aproape perfect. 

ADVERTISEMENT

Din punct de vedere tactic, cred că am jucat foarte bine. Pe Coman și Olaru nu i-am lăsat niciodată singuri și atunci nu le-am dat spațiu. Acești doi jucători înseamnă mult pentru echipa lor. 

Au făcut un meci extraordinar, dar și fundașii. Cred că nu putem să vorbim de un singur compartiment, dar și cine a intrat de pe bancă. Toți au câștigat meciul. Avem jucători foarte buni, a trebuit să găsim un echilibru în ultimele două luni între faza ofensivă și cea defensivă. Echipa e schimbată total. 

Echipa e bună, chiar spre foarte bună. Trebuie să stăm cu picioarele pe pământ. Sunt a treia oară la Rapid, iar când e liniște trebuie să se întâmple ceva.

(n.r. Unde ați plasa această victorie în cariera dumneavoastră?) E una dintre cele mai frumoase victorii. Ar fi cea de acum patru ani contra CFR-ului când eram la Craiova, apoi cea cu CFR de acum și asta. Probabil e cel mai frumos meci, cred că îl plasez pe primul loc. 

Eu cred că anul acesta sau anul viitor trebuie să câștigăm un titlu. Este o echipă care merită și poate. Vedem, cine știe, dar eu vreau și îmi doresc să câștig un titlu în cei doi ani în care mai am contract. Suntem pe drumul cel bun, e frumoasă o victorie contra unei echipe bune”, a declarat Cristiano Bergodi.

ADVERTISEMENT