Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Robert Niță a făcut gluma serii în direct după Rapid – FCSB 4-0: „Duceți-vă într-o zonă cu 4G”

Robert Niță a făcut gluma serii în direct cu Victor Angelescu după Rapid - FCSB, scor 4-0, în etapa a 30-a din SuperLiga.
10.03.2024 | 00:18
Robert Nita a facut gluma serii in direct dupa Rapid  FCSB 40 Ducetiva intro zona cu 4G
Robert Niță a glumit cu Victor Angelescu în direct după Rapid - FCSB 4-0. Foto: colaj FANATIK
ADVERTISEMENT
09-03-2024
20:50

Robert Niță, gluma serii în direct cu Victor Angelescu: „Duceți-vă într-o zonă cu 4G”

Robert Niță a avut un discurs echilibrat după victoria categorică a Rapidului, scor 4-0 cu FCSB, în etapa a 30-a din SuperLiga. Totuși, fostul fotbalist al Rapidului nu a ezitat să îi înțepe pe rivalii de la FCSB. Robert Niță a glumit în direct cu Victor Angelescu, acționarul minoritar din Giulești. 

Au avut un meci prost și o repriză foarte proastă cei de la FCSB la Voluntari, unde echipa a fost condusă cu 0-1. Joacă acasă după aceea și obțin cele 3 puncte, dar nu după un joc solid. La fel de adevărat că în acest moment te interesează punctele în campionat. 

Dar iată că Rapid, dacă scoatem accidentul de la Iași, are un joc solid. Îți dai seama că se poate, că mai ai două meciuri contra FCSB-ului. Este echipa de pe primul loc, este un rival tradițional al Rapidului.

Dacă anul trecut au fost discuții la acel 5-1, că FCSB nu mai avea miză, veneau după o lovitură morală pierderea campionatului, iată acum când cele 3 puncte erau mult mai importante Rapid a defilat, a făcut legea.

Duelurile 1-1 au fost câștigate în proporție de 90% de jucătorii Rapidului”, au fost concluziile lui Robert Niță, după Rapid – FCSB 4-0. Ulterior, în direct la FANATIK SUPERLIGA a intrat Victor Angelescu. 

„Domnule Angelescu, duceți-vă într-o zonă cu semnal 4G, nu prea aveți semnal la telefon”, a fost gluma lui Robert Niță. Fostul atacant a făcut aluzie la scorul de pe Arena Națională, Rapid – FCSB 4-0. 

Victor Angelescu a intrat în joc și a continuat. „Aș fi vrut să am semnal 5G, că am avut numeroase ocazii de a marca”, a fost replica acționarului minoritar din Giulești. 

09-03-2024
19:04

Robert Niță, verdict la pauza meciului Rapid - FCSB

Rapid a intrat în avantaj la cabine în derby-ul cu FCSB. Singurul gol al primei reprize a fost marcat de Paul Iacob. În minutul 33, fundașul central a înscris cu o lovitură de cap din pasa lui Jayson Papeau. 

Robert Niță consideră că Rapid nu poate pierde victorie, dacă Cristiano Bergodi face schimbările potrivite. „Rapid, dacă gestionează bine a doua repriză și Bergodi face schimbările bine, nu poate pierde acest joc.

O primă repriză cu foarte multe greșeli personale, tensiune, emoție. Rapid intră în avantaj meritat la pauză și mă aștept ca schimbările să facă diferența”, a spus Robert Niță, la FANATIK SUPERLIGA, pe Prima Sport 1. 

Rapid caută să micșoreze diferența față de liderul FCSB chiar înainte de intrarea în play-off. Echipa lui Cristiano Bergodi are nevoie de victorie în duelul de pe Arena Națională contra „roș-albaștrilor”, sâmbătă, 9 martie, ora 20:00. Înainte de meciul direct, cele două rivale din Capitală sunt despărțite de 12 puncte în clasament.

Robert Niță a văzut echipele de start și a dat verdictul înainte de Rapid – FCSB: „Lucrurile stau net în favoarea Rapidului”

Elias Charalambous și Cristiano Bergodi au aliniat două echipe ofensive. Cei doi antrenori au pus la start cei mai în formă jucători. Totuși, Robert Niță consideră că diferența net în favoarea Rapidului apare la nivelul băncii de rezerve.

ADVERTISEMENT

Fostul atacant al Rapidului l-a lăudat pe antrenorul italian al Rapidului pentru decizia de a-l titulariza pe tânărul Robert Bădescu. „Lucrurile sunt clare. E bun și un meci egal.

Piere puțin interesul în cazul unei victorii a celor de la FCSB, dar titlul se va juca și în această situație. Rapidul are forța de a se impune în fața FCSB-ului, chiar în fața propriilor suporteri. Mă bucur că Bergodi merge în continuare pe mâna lui Robert Bădescu. 

ADVERTISEMENT

Mă uit la nivelul băncilor de rezervă și lucrurile stau net în favoarea Rapidului. FCSB are doar 3 jucători care ar putea intra și ar putea schimba fața jocului. Vedem același Rapid, ofensiv.

Cu cei trei în față, Rrahmani, Krasniqi și Papeau. Trei jucători creativi care pot face diferența într-un meci de o asemenea importanță”, a declarat Robert Niță, la FANATIK SUPERLIGA, pe Prima Sport 1.

ADVERTISEMENT

Robert Niță se așteaptă la spectacol total în tribune: „Sper ca 40.000 de rapidiști să nu plece dezamăgiți de la stadion”

Robert Niță a vorbit despre proiectul pe care Dan Șucu l-a implementat la Rapid, odată cu venirea omului de afaceri, în mai 2022. Fostul fotbalist a lăudat conducerea „alb-vișiniilor” pentru că a mutat derby-ul cu FCSB pe Arena Națională.

„Sper că Rapid să se ridice la nivelul investițiilor. Este un proiect serios pe termen mediu și lung. Este de apreciat decizia care a fost luată pentru a da cât mai multor iubitori ai fotbalului posibilitatea de a vedea meciul de la fața locului.

ADVERTISEMENT

Sper ca 40.000 de rapidiști să nu plece dezamăgiți de la stadion. Avem o inițiativă foarte bună cu 5.000 de bilete oferite copiilor. Sper ca lucrurile să decurgă în favoarea Rapidului, rezultatul să fie de partea Rapidului. Întâlnesc o echipă conformă care îl are lider pe Florinel Coman. Este echipa de pe primul loc”, au fost cuvintele lui Robert Niță.

Trupa finanțată de Dan Șucu are un bilanț îmbucurător în 2024. Giuleșteni au obținut 6 victorii, o înfrângere și un egal înaintea derby-ului cu FCSB. De cealaltă parte, „roș-albaștriii” sunt neînvinși, cu 6 victorii și două egaluri.

ADVERTISEMENT
Tags: