Fotbal intern

Cristi Săpunaru și Bogdan Stancu, șanse să revină la echipa națională: ”Trebuie ca Mirel Rădoi să-i vrea”

29.12.2019 | 11:52
Cristi Sapunaru si Bogdan Stancu sanse sa revina la echipa nationala Trebuie ca Mirel Radoi sai vrea
ADVERTISEMENT

Fotbaliștii Cristi Săpunaru și Bogdan Stancu au șanse mari să revină la echipa națională a României, după ce în funcția de selecționer a fost numit Mirel Rădoi.


  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,81 este cota pentru ”1 solist la pauză sau la final” la meciul Islanda – România. Vezi aici toate cotele
ADVERTISEMENT

Cristi Săpunaru și Bogdan Stancu, șanse să revină la echipa națională: ”Pot fi convinși să revină”

”În primul rând, cel mai important este ca Mirel Rădoi să-i vrea înapoi la echipa naţională. Dacă şi-i doreşte, în cazul lui Săpunaru sunt şanse mari”, a declarat Andrei Vochin despre revenirile lui Cristi Săpunaru și Bogdan Stancu la echipa națională.

”La Bogdan Stancu e mai mult de discutat cu el, dar cred că poate fi convins şi el. El e mai înspre Radu Ştefan aşa ca şanse. Eu am înţeles mesajul său. Că şi-a făcut treaba la echipa naţională”, a mai spus consilierul lui Răzvan Burleanu la Telekom Sport.

ADVERTISEMENT

”Pe frontul Olimpiadei poate face faţă”

”Și adevărul e că şi-a făcut-o spre deosebire de Radu Ştefan. Şi ne-a zis că nu mai poate face faţă pe două fronturi. Dar, pe frontul Olimpiadei, poate face faţă”, a afirmat Andrei Vochin.

Imediat după ce a fost instalat în funcția de selecționer al primei reprezentative, Mirel Rădoi a anunțat că va purta o discuție cu fundașul Cristi Săpunaru să vadă dacă acesta este dispus să se întoarcă la lot.

ADVERTISEMENT

Stancu, scrisoare emoționantă la retragere

După ce a văzut că nu este convocat pentru partidele echipei naționale din luna septembrie, cu Spania și Malta, Cristi Săpunaru a anunțat că se retrage de la prima reprezentativă și l-a atacat pe selecționerul Cosmin Contra, spunând că nu a fost căutat de nimeni din staff pentru a i se spune de ce nu este chemat.

La începutul anului 2018, Bogdan Stancu și-a anunțat retragerea din echipa națională printr-o scrisoare emoționantă. În schimb, Ștefan Radu refuză să joace sub tricolor de mai mulți ani, deși a fost căutat în mai multe rânduri de oamenii din staful primei reprezentative.

ADVERTISEMENT

România, ultima șansă pentru Euro 2020

România va evolua, în deplasare, cu Islanda, în play-off-ul Ligii Naţiunilor, s-a stabilit în urma  tragerii la sorţi care a avut loc la Nyon. Dacă vor câştiga acestă întâlnire, tricolorii vor întâlni, tot în deplasare, învingătoarea dintre Bulgaria şi Ungaria, pentru un loc la Euro 2020.

În cazul în care se va califica la Campionatul European din 2020,  România va întâlni Austria, Ucraina și Olanda. Două dintre aceste partide  se vor disputa pe Arena Națională și unul la Amsterdam.

ADVERTISEMENT