Sport

Cristi Săpunaru: “Vreau să ajut Rapidul până în ultima clipă de viață!”

Cristi Săpunaru i-a făcut o declarație de dragoste Rapidului. Căpitanul giuleștenilor vrea să rămână în cadrul clubului până în ultimele clipe de viață.
03.08.2023 | 08:58
Cristi Sapunaru Vreau sa ajut Rapidul pana in ultima clipa de viata
Cristian Săpunaru vrea să rămână toată viața lângă Rapid. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Cristi Săpunaru s-a destăinuit suporterilor giuleșteni la prima ediție a emisiunii SUFLET DE RAPIDIST moderată de Robert Niță în colaborare cu Lucian Ionescu. Fundașul central a vorbit despre dragostea pentru Rapid și a anunțat că vrea să rămână alături de clubul „alb-vișiniu” cât mai mulți ani.

Cristi Săpunaru: „Vreau să ajut Rapidul până în ultima clipă de viață”

Cristi Săpunaru a fost primul invitat al emisiunii SUFLET DE RAPIDIST. Fundașul central de 39 de ani și-a anunțat intențiile, mărturisind că vrea să activeze o perioadă cât mai îndelungată la Rapid.

ADVERTISEMENT

Totodată, Cristi Săpunaru a explicat că întotdeauna va rămâne un rapidist înfocat, la fel cum este cazul lui Marius Șumudică, deși antrenorul român a anunțat „ruptura” față de clubul condus de Dan Șucu, Victor Angelescu și Daniel Niculae.

„(n.r. speri să devii legendă la Rapid?) Îmi doresc să rămân la Rapid cât mai mulți ani. Îmi doresc să pot să ajut Rapidul până în ultimele clipe de viață pentru că e clubul care mi-a oferit tot în fotbal. Am venit din tribună, a venit și Șumi din tribună.

ADVERTISEMENT

N-o să moară niciodată rapidistul din mine, cum n-a murit nici rapidistul din Șumi, să fim serioși. Orice ar declara și ar spune, rapidistul din Șumudică nu o să moară niciodată indiferent de situație”, a declarat Cristi Săpunaru, la emisiunea SUFLET DE RAPIDIST.

„Mulțumesc celor care m-au făcut rapidist și m-au învățat ce înseamnă Rapidul”

Cristi Săpunaru a continuat declarația de dragoste la adresa Rapidului. De-a lungul carierei, fundașul central a adunat 165 de apariții în tricoul „alb-vișiniu”, reușind să marcheze 15 goluri și să ofere 3 pase decisive.

ADVERTISEMENT

„Suntem plecați dintre ei, avem zeci de ani de istorie alături de Rapid și vrem să o ținem până la sfârșitul vieții. Este clubul pe care îl iubim și care ne-a oferit totul în viață. Cred că e lucrul suprem (n.r. să vii din tribună).

Asta îți dorești de mic în tribună, să devii ca cel pe care îl vezi pe teren și când ajungi să fii acolo și vezi prieteni de-ai tăi, vezi galeria că e alături de tine, deja e altceva.

ADVERTISEMENT

E altă atmosferă, e cu totul și cu totul altceva și asta țin să le mulțumesc celor care m-au făcut rapidist și m-au învățat ce înseamnă Rapidul”, au fost cuvintele lui Cristi Săpunaru.

Emisiunea SUFLET DE RAPIDIST, moderată de rapidistul Robert Niță, care îl are permanent în colaborare pe rapidistul Lucian Ionescu, poate fi urmărită LIVE în fiecare marți, de la ora 13:30, ÎN EXCLUSIVITATE, pe site-ul FANATIK.RO.

PREMIERA fiecărei ediții poate fi vizionată în fiecare joi, de la ora 10:30, pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Cristi Săpunaru, declarație de dragoste pentru Rapid

ADVERTISEMENT