Life

Cristian Jitaru de la Puterea Dragostei a trăit momente grele. Cine este noul concurent

27.10.2020 | 16:38
Cristian Jitaru de la Puterea Dragostei a trait momente grele Cine este noul concurent
Cristian Jitaru de la Puterea Dragostei a mărturisit că și-a pierdut mama
ADVERTISEMENT

Cristian Jitaru a reușit să le atragă atenția tuturor celor care apreciază show-ul Puterea Dragostei. Telespectatorii au avut o surpriză în cea mai nouă ediție difuzată, după eliminarea unui alt participant, Ayan.

De aceea, cel care i-a luat locul acestuia a fost Cristian Jitaru, cunoscut pentru faptul că a trecut în urmă cu câțiva ani și pe la FCSB, în calitate de fundaș central.

ADVERTISEMENT

Tânărul a activat în calitate de fotbalist în anul 2018 și la CSA Steaua, iar în prezent se bucură de statutul de participant din emisiunea de matrimoniale de pe Kanal D.

Cine este Cristian Jitaru, noul concurent de la Puterea Dragostei

Cristian Jitaru a fost înainte fotbalist pentru FCSB și a intrat în competiția de la Puterea Dragostei. Tânărul deja a pus ochii pe cea pe care își dorește să o cucerească, în sezonul trei din emisiunea de matrimoniale prezentată de Cristina Dorobanțu.

ADVERTISEMENT

Cristian are vârsta de 26 de ani și a fost cel care l-a înlocuit cu doar o zi în urmă pe Ayan. Cel mai nou concurent din Casa Dragostei are însă și o poveste de viață mai puțin știută și cu adevărat emoționantă. Acesta și-a pierdut mama atunci când avea o vârstă fragedă și pare să fi fost marcat de această tragedie din familie.

Cei din public îl vor putea urmări și în edițiile viitoare, după ce au făcut cunoștință cu Cristian Jitaru în urma plecării lui Ayan. Acesta este la rândul său convins că își va găsi marea dragoste în cadrul acestei emisiuni.

ADVERTISEMENT

Odată cu vestea că va fi cel mai nou concurent din Puterea Dragostei, sezonul 3, Cristian le-a transmis și urmăritorilor săi mai multe gânduri, prin care nu a ascuns drama pe care a trăit-o în trecut. Acesta a susținut că îi este foarte dor în special de momentele în care mama lui revenea acasă și putea să o îmbrățișeze.

Cristian Jitaru de la Puterea Dragostei a trăit momente grele. Cine este noul concurent
Cristian Jitaru a intrat în urmă cu o zi în competiția de la Puterea Dragostei

“27.07.1998- 27.07.2020… 22 de ani de când nu ești lângă mine, cu toate astea nu am încetat să mă gândesc la tine.. și la cum săream pe tine când veneai de la muncă știind că ai multe multe dulciuri în sacoșă pentru băiatul tău.. deși tu și tati nu o duceați prea bine cu banii.. Iar răspunsul tău era: «Un băiat am, mamă!» Sper că acolo sus ai multă liniște sufletească! Îmi este dor de tine, mare dor.. Te iubesc!”, a fost mesajul foarte emoționant al concurentului, potrivit celor de la wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Cristian a plecat spre Turcia pentru a putea participa la Puterea Dragostei, acolo unde este filmată emisiunea. Acesta deja a dansat cu o tânără de 18 ani pe care a pus ochii, de origine română și arabă, pe nume Aya, care a copilărit în Maramureș.

ADVERTISEMENT