News

Cristian Popescu Piedone a luat-o în vizor pe Clotilde Armand: ”Dacă aveam banii franțuzoaicei, făceam Las Vegas în Sectorul 5”

Primarul Sectorului 5 a criticat activitatea edilului de la Sectorul 1. Piedone nu l-a iertat nici pe europarlamentarul Rareș Bogdan
19.03.2024 | 13:31
Cristian Popescu Piedone a luato in vizor pe Clotilde Armand Daca aveam banii frantuzoaicei faceam Las Vegas in Sectorul 5
Cristian Popescu Piedone a criticat activitatea lui Clotilde Armand la Sectorul 1 Sursa foto: hepta
ADVERTISEMENT

Cristian Popescu Piedone a criticat modul în care Clotilde Armand face administrație publică și cum gestionează bugetul Sectorului 1. Edilul de la 5 a susținut că ar fi transformat Sectorul 5 într-un veritabil Las Vegas al României cu un buget ca cel al omologului său de la 1.

Cristian Popescu Piedone a luat-o în vizor pe Clotilde Armand

Deși este convins că îl va învinge pe Nicușor Dan, Cristian Popescu Piedone a părut să îi ia apărarea atunci când a declarat că actualul primar general al Capitalei nu are nicio vină, ci vinovații sunt cei care blochează bugetul.

ADVERTISEMENT

”Dacă aveam banii franțuzoaicei pentru panseluțe, făceam Las Vegas în sectorul 4 sau 5. Cu tot respectul pentru foștii primari generali, ei nu au înțeles autoritatea pe care o poți impune asupra primarilor de sector.

Pe mine nu mă interesează AUR, PNL sau PSD, după campania electorală, gata, ia roaba asta și facem treabă.

ADVERTISEMENT

Unii se mai și blochează, cum face acum PNL cu bugetul lui Nicușor, după ce ei l-au pus. Dar cine suferă? De data asta nu Nicușor e de vină și o spun eu. Politica e în campanie.

Dacă sunt primar general, îi dau o stație lui Clotilde și gata, trecem la treabă. Tot ce se spune că e rău în Sectorul 1, așa era și în Sectorul 5, dar acum se spală, se spală la rigolă cu detergent, a declarat Cristian Popescu Piedone într-o intervenție la România TV.

ADVERTISEMENT

Piedone nu l-a iertat nici pe Rareș Bogdan

Primarul de la Sectorul 5 a dat un răspuns ironic atunci când fost întrebat dacă ar merge la o confruntare cu Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea.

”Îl trimit să vorbească cu nevastă-mea. De ce merg la o confruntare cu el? Ce, el candidează la București. Eu mă lupt cu Gabriela Firea. dacă vrea, îl trimit să vorbească cu nevastă-mea, că ea e soția candidatului Piedone, așa cum și el e soțul candidatei Firea”, a declarat edilul.

ADVERTISEMENT

Piedone nu l-a iertat nici pe Rareș Bogdan, căruia i-a transmis că este credincios și nu vorbește despre demoni în spațiul public. ”Când pomenești de drac, drac ești”, a mai declarat Piedone.

Preşedintele executiv al Partidului Umanist Social Liberal (PUSL) a mai precizat că va deschide lista candidaților partidului pentru alegerile europarlamentare. Acesta va candida şi pentru fotoliul de primar general din partea aceleiași formațiuni politice.

ADVERTISEMENT