Life

Cristian Țânțăreanu muncește la cei 78 de ani. Cu ce se ocupă afaceristul

Cristian Țânțăreanu muncește deși are 78 de ani. Renumitul afacerist se ocupă de un domeniu ce presupune multă activitate fizică.
11.03.2023 | 00:06
Cristian Tantareanu munceste la cei 78 de ani Cu ce se ocupa afaceristul
Cristian Tantareanu muncește chiar dacă a ieșit la pensie. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Cristian Țânțăreanu pare de neoprit chiar și la cei 78 de ani. Deși a ieșit la pensie, excentricul afacerist încă preferă să muncească. Spune că îi și place să facă asta, decât să stea acasă, confortabil, într-un fotoliu. Nu s-ar simți mai bine, dimpotrivă.

Cristian Țânțăreanu muncește la 78 de ani: ”Dacă stăteam acasă  mă apucau șalele”

Cristian Țânțăreanu este adeptul muncii fizice și se consideră destul de apt pentru asta, mai ales că s-a vindecat de o boală extrem de grea și care l-a purtat prin spitale, cancerul la colon. Semnele bătrâneții încă le mai simte, de altfel, dar crede că prin mișcare le poate face față.

ADVERTISEMENT

Afaceristul precizează că este într-o formă de zile mari, în pofida informațiilor care apar, uneori, la TV, despre faptul că nu ar mai avea mult de trăit. Mărturisește că se mai folosește de medicamente pentru a avea o stare de sănătate bună.

”Eu mă simt foarte bine acum, în afară de cancerul ăla vechi, de care am scăpat, eu n-am mai nimic grav. A, că mai apar eu, pe la tv, și zic că nu mai prind Crăciunul și că-s pe moarte, să nu credeți tot! Sunt doar poante de-ale mele. În prezent, mai iau ceva pastile, pentru tensiune, dar și niște vitamine, iau, da, niște pilule, ce-mi dă nevastă-mea”, a detaliat afaceristul pentru playtech.ro

ADVERTISEMENT

În privința ocupației sale, bărbatul se află de ceva timp pe șantier. Aici merge zilnic pentru a contribui, cot la cot cu restul angajaților, la construcția unei locații pentru evenimente, pe care și-ar dori să o inaugureze pe data de 16 aprilie.

”Sunt toată ziua pe șantier. Dar, e de bine. Dacă stăteam acasă, în fotoliu, la televizor, mă apucau șalele, ceafa, acum eram un ramolit. Așa, pe aici, pe șantier, circul, și nu mai am dureri de genunchi sau de glezne.

ADVERTISEMENT

În plus, trebuie să muncim. Cine poate să suporte toate pensiile? O să ajungem să cerem pensie și doar după cinci ani de muncă”, a mai transmis Cristian Țânțăreanu pentru sursa menționată anterior, chiar în timp ce se afla pe șantier.

Ce pensie are Cristian Țânțăreanu și cine beneficiază de ea

Invitat în 2021 în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, Cristian Țânțăreanu a dezvăluit ce pensie primește de la statul român. Este vorba despre o sumă de peste 2.000 de lei, dar pe care nu ar încasa-o el, ci o nepoată.

ADVERTISEMENT

Ce avere a strâns Cristian Țânțăreanu până la 78 de ani

Cristian Țânțăreanu este unul dintre cei mai renumiți afaceriști din România. Imobiliarele și construcțiile sunt domeniile pe care se axează și în care investește, din care se alege apoi cu bani frumoși. Se spune că ar avea o avere acumulată de peste 50 de milioane de dolari.

În plan personal, este căsătorit de mai bine de 30 de ani cu Manuela Vrânceanu, alături de care are trei copii. Doi din mariajul anterior al Manuelei, iar unul biologic, Dragoș Țânțăreanu. Pe lângă copii, afaceristul este și bunicul a opt nepoți.

ADVERTISEMENT