Sporturi

Cristian Tudor Popescu, încântat de victoria clară a Simonei: “Asta este acum Halep! Nu se sperie de scor! Este imună!”

29.01.2020 | 09:36
Cristian Tudor Popescu incantat de victoria clara a Simonei Asta este acum Halep Nu se sperie de scor Este imuna
ADVERTISEMENT

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului de la Australian Open după o victorie impresionantă în fața lui Anett Kontaveit, scor 6-1, 6-1. Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a fost încântat de prestația campioanei noastre și a caracterizat jocul Simonei drept unul fără frică. 

Cristian Tudor Popescu, încântat de victoria clară a Simonei: “Dacă ar fi să caracterizez într-un singur cuvânt prestația ei de până acum? Liniște… liniște interioară”

CTP a declarat că la Simona Halep se vede că în acest moment nu se sperie de scor și nu îi este frică să piardă și asta o avantajează foarte mult în acest moment:

ADVERTISEMENT

”Acest meci a durat 53 de minute, pentru că Simona a câștigat fiecare punct, pentru că nu s-a gândit la scor, și nici la victoria finală din meci. S-a gândit doar la fiecare punct jucat și nu la cel precedent. Aceasta este starea despre care spuneam că a dus-o în finala din 2018.

”Dacă ar fi să caracterizez într-un singur cuvânt prestația ei de până acum? Liniște… liniște interioară. Ca să fiu și mai… un cuvânt și mai bun… îmi trebuie două cuvinte… de fapt mai multe.

ADVERTISEMENT

Absența fricii de a pierde, asta e acum Simona! Simonei nu-i este acum frică să piardă, nu se sperie de scor, este imună. Simona este imună la scor și la adversară în acest moment”, a mai spus CTP.

“Am lucrat mai mult în pre-sezon, m-am concentrat pe ceea ce aveam de făcut”

Simona Halep s-a declarat foarte încântată de jocul ei de la Australian Open de până acum și consideră că munca titanică depusă în pre-sezon se vede la această ediție a turneului de la Melbourne:

ADVERTISEMENT

„Vă mulțumesc pentru fiecare zi, e o mare plăcere să joc aici. Am jucat cel mai bun tenis al meu și am ajuns în semifinale. M-am simțit foarte bine pe teren, știam cum să joc împotriva ei, am simțit jocul. 

Am lucrat mai mult în pre-sezon, m-am concentrat pe ceea ce aveam de făcut, fără pauză, mă simt mult mai puternică decât în trecut. Darren este foarte important pentru mine, am lucrat mult împreună la atitudinea mea, m-a ajutat să devin, în primul rând, o persoană mai bună, apoi o jucătoare mai bună.

ADVERTISEMENT

Australia, după ce l-am cunoscut pe Darren, a devenit a doua mea casă. Am memorii foarte plăcute de aici din 2018, vrea să dau tot ce am la meciul următor și sper să reușesc să ajung din nou în finală.

M-a rănit foarte mult finala pierdută în 2018, cred că am fost prea nervoasă, dar acel meci m-a ajutat să câștig cele două Grand Slam-uri pe care le am”, a declarat Simona Halep.

Joi, de la ora 06:30, Simona Halep va juca în semifinalele de la Australian Open împotriva lui Garbine Muguruza. Dacă se va califica în ultimul act, românca va juca împotriva învingătoarei dintre Ashleigh Barty şi Sofia Kenin.

 

ADVERTISEMENT