Sport

Cristiano Bergodi a confirmat dezvăluirile de la Fanatik SuperLiga după egalul cu Rapid. Când va avea loc discuția decisivă la Sepsi

Cristiano Bergodi a vorbit despre viitorul său pe banca lui Sepsi după remiza cu Rapid. Când va avea loc discuția decisivă.
13.05.2023 | 00:08
Cristiano Bergodi a confirmat dezvaluirile de la Fanatik SuperLiga dupa egalul cu Rapid Cand va avea loc discutia decisiva la Sepsi
Cristiano Bergodi a vorbit despre viitorul său pe banca lui Sepsi după remiza cu Rapid. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Sepsi a rămas neînvinsă în fața Rapidului în play-off-ul din acest sezon. Finalistă în Cupa României Betano, echipa covăsneană a obținut un punct, scor 0-0 în Giulești într-un meci în care a avut de mai multe ori șansa de a marca. Cristiano Bergodi și-a lăudat jucătorii după prestația de pe terenul Rapidului.

Cristiano Bergodi, încântat de presția jucătorilor de la Sepsi în remiza cu Rapid

Dezamăgit de faptul că Sepsi nu a înscris, deși a avut ocazii de gol, mai ales în prima repriză, Cristiano Bergodi l-a lăudat pe Roland Niczuly, portarul covăsnenilor, pentru intervențiile din repriza secundă. Per total, antrenorul italian s-a arătat mulțumit cu punctul obținut în Giulești.

ADVERTISEMENT

”Păcat că nu am reușit mai mult. În a doua jumătate au ei au revenit, iar portarul nostru a avut câteva intervenții bune. Sunt mulțumit, pentru că nu e ușor să iei un punct în Giulești. Băieții au făcut un efort mare și mi-a plăcut. Nu am ce să le reproșez, este un rezultat pozitiv”, a declarat Cristiano Bergodi, la finalul partidei.

Pentru Sepsi urmează returul cu CFR Cluj de pe teren propriu, după care covăsnenii merg la Sibiu pentru disputa cu ”U” Cluj din finala Cupei României Betano. „Avem un meci cu CFR înainte de Cupă și trebuie să respectăm play-off-ul.

ADVERTISEMENT

Ne trebuie puțină luciditate și sânge rece, dar eu nu sunt îngrijorat pentru că am ajuns în play-off și finala Cupei, deci și atacanții au contribuit. Sunt mulțumit pentru că ajungem mereu în careu și îmi place să fim ofensivi”, a mai spus Cristiano Bergodi.

Cristiano Bergodi a vorbit despre viitorul său după Rapid – Sepsi 0-0: „Nu pot să dau un răspuns”

Cristiano Bergodi a precizat că va avea o discuție cu șefii lui Sepsi după finala cu „șepcile roșii” din Cupa României Betano, informație dezvăluită în exclusivitate de Attila Hadnagy, directorul sportiv al lui Sepsi, la FANATIK SUPERLIGA. „Nu pot să dau un răspuns sigur (n.r. despre prelungirea contractului), nu știu. Probabil vom avea o discuție cu conducătorii, posibil după finală.

ADVERTISEMENT

Nu știu dacă finala contează, am avut o discuție cu șefii în general, dar nu specific în urmă cu două luni și am decis să vorbim după finala Cupei. Sunt de mulți ani în fotbal și știu că rezultatele contează.

Ca jucător e mai bine, pentru că jucătorii sunt actorii principali”, au fost cuvintele lui Cristiano Bergodi. Echipa finanțată de Laszlo Dioszegi a câștigat ambele partide din sezonul regular cu ”U” Cluj, scor 1-0 în deplasare și 2-1 pe teren propriu.

ADVERTISEMENT

Cristiano Bergodi, în acord cu protestul arbitrilor împotriva lui Gigi Becali: „Au făcut bine”

Arbitrii din SuperLiga au inițiat un protest la adresa lui Gigi Becali, după ce finanțatorul FCSB a avut un derapaj sexist la adresa Iulianei Demetrescu, arbitrul care a condus partida FC Voluntari – CS Mioveni, scor 1-0 în etapa cu numărul 7 din play-off-ul SuperLigii.

Latifundiarul din Pipera nu este de acord ca femeile să arbitreze meciuri de fotbal masculin. În urma declarațiilor controversate, arbitrii din SuperLiga au demarat un protest în cadrul etapei cu numărul 8 din play-off-ul și play-out-ul SuperLigii.

Oficialii și-au făcut apariția pe gazon în tricouri albe pe care este inscripționat mesajul „Fără discriminare de gen”. Întrebat despre protestul arbitrilor, Cristiano Bergodi a fost în totalitate de acord. „Au făcut bine arbitrii. Pentru mine e corect”, a fost replica antrenorului italian.

ADVERTISEMENT