Sport

Rapid – Sepsi 0-0 în etapa 8 din play-off SuperLiga. Giuleștenii nu își revin după umilința cu Farul Constanța. Video

Rapid a remizat cu Sepsi în Giulești, scor 0-0, și a ratat șansa de a urca pe locul 4 în SuperLiga. Echipa lui Mutu nu și-a revenit după 2-7 cu Farul.
12.05.2023 | 22:26
Rapid  Sepsi 00 in etapa 8 din playoff SuperLiga Giulestenii nu isi revin dupa umilinta cu Farul Constanta Video
Rapid - Sepsi, live stream ora 20:30, în etapa 8 din play-off SuperLiga. Giuleștenii vor reablitarea în fața fanilor. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
12-05-2023
16:40

Rapid - Sepsi 0-0

Vezi toate fazele video importante aici. 

FINAL – Rapid a remizat cu Sepsi, scor 0-0, și a ratat șansa de a urca pe locul 5 în SuperLiga. Echipa lui Mutu e pe 5, cu 35 de puncte, unul mai puțin decât Univeristatae Craiova. În schimb, covăsnenii rămân pe 6, cu 26 de puncte.

Min. 50: Primul șut pe poartă al Rapidului! Funsho scoate în spate pentru Sefer, care șutează puternic cu stângul, însă Niczuly reușește să respingă.

Min. 43: Rondon se înalță la o centrare venită de la colțul terenului și trimite peste poartă.

Min. 38: Prima șansă importantă pentru Rapid! Junior Morais își așează balonul pentru un șut cu stângul și trimite din afara careului. Balonul este deviat și iese în afara terenului.

Min. 10: Matei îl lansează excelent pe Marius Ștefănescu, însă atacantul covăsnenilor a ratat dintr-o poziție favorabilă. 

Min. 7: Marius Ștefănescu îl depășește pe Junior Morais și șutează violent din afara careului. Horațiu Moldovan respinge în corner. 

Min. 1: Partida din Giulești a început!

Rapid: H. Moldovan – Onea, Săpunaru, Dr. Grigore, J. Morais – Emmers, Kait, Al. Albu – Sefer, Dugandzic, Bamgboye. Rezerve: Drăghia – P. Iacob, Fl. Ștefan, Papeau, Pănoiu, Al. Ioniță II, Ondenga, V. Costache, Luckassen. Antrenor: Adrian Mutu. 

Sepsi: Niczuly – D. Ciobotariu, M. Bălașa, Ninaj, R. Ispas – M. Ștefănescu, E. Papa, Francisco Junior, C. Matei – Tudorie, Rondon. Rezerve: Began – V. Popa, J. Rodriguez, N. Păun, A. Nistor, I. Grigore, Achahbar, R. Varga, Safranko. Antrenor: Cristiano Bergodi.

  • Alexandru Ioniță, titular în meciul cu Farul, scor 7-2 în etapa precedentă, a fost înlocuit de Adrian Mutu cu Xian Emmers pentru partida cu Sepsi. 

Meciul Rapid – Sepsi Sf. Gheorghe are loc vineri, 12 mai, cu începere de la ora 20:30, în cadrul etapei 8 din play-off-ul SuperLigii. Ambele echipe sunt departe de podium, pe ultimele două locuri: Rapid e pe locul 5, iar Sepsi ultima, dar va juca finala Cupei României cu U Cluj și cu o victorie poate ajunge în preliminariile Conference League.

Unde se joacă meciul Rapid – Sepsi

Întâlnirea Rapid – Sepsi Sf. Gheorghe se dispută vineri, 12 mai, de la ora 20:30, pe stadionul „Superbet Arena” din cartierul Giulești din București, în etapa 8 din play-off-ul SuperLigii. Este meciul dintre echipele situate pe ultimele două locuri din play/out, cu mențiunea că Sepsi, spre deosebire de Rapid, va mai disputa finala Cupei României și un succes în fața lui U Cluj ar trimte-o al doilea sezon consecutiv în preliminariile Conference League.

ADVERTISEMENT

Rapid vine după un seism de gradul 7 suferit pe malul Mării Negre, la Ovidiu etapa trecută, 2-7 cu Farul, un scor absolut șocant din toate punctele de vedere, care redeschide conflictul dintre o parte a galeriei și antrenorul Adrian Mutu, căruia i s-a cerut demisia, dar după succesele consecutive cu FCSB și CFR Cluj se părea că relațiile s-au îmbunătățit vizibil, dar a venit acest taifun din etapa anterioară și rănile s-au redeschis.

Cine transmite la TV partida Rapid – Sepsi

Partida Rapid – Sepsi Sf. Gheorghese joacă vineri, 12 mai, de la ora 20:30, pe stadionul Valentin Stănescu din Giulești în etapa 8 din play-off-ul SuperLigii și va fi televizatâ în direct pe micile ecrane pe canelele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO. Arbitrul partidei este Florin Andrei din Târgu Mureș.

ADVERTISEMENT

La București, vineri, 12 mai, va fi un cer variabil, mai mult acoperit, dar ceea ce este important procentajul privind șansele de a ploua sunt undeva în jur de numai 10 la sută și aceea ca ploaie slabă. Vom avea o maximă a zilei care la ora amiezii nu va sări de 18 grade iar la ora partidei vor fi în jur de 14 grade.

Ce jucători lipsesc din confruntarea Rapid – Sepsi

După rușinea de la malul Mării giuleștenii sunt obligați să dea totul la acest meci de rămas bun în fața propriilor suporteri. Interesant va fi de văzut dacă și de această dată, după 2-7 la Ovidiu cu Farul, suporterii alb-vișinii vor aduce un nou sold-out la meciurile de acasă. Adrian Mutu nu are absenți și își poate alcătui cum consideră formula de start.

ADVERTISEMENT

Cristiano Bergodi, care nu știe nici acum ce intenționează clubul pentru viitorul sezon în privința sa, deși și-a atins toate obiectivele, va fi privat de prezența unor oameni de bază, precum fundașii laterali Dimitrov și Dumitrescu, precum și a puternicului mijlocaș Aganovic, toți trei accidentați sau poate menajați de pe acum pentru finala Cupei Românniei din 24 mai.