Sport

Cristiano Bergodi i-a pus față în față pe George Copos și Dan Șucu. „Asta mi se pare”

Cristiano Bergodi a prins două ere complet diferite ale Rapidului. În 2007, antrenorul italian l-a avut pe George Copos patron, iar acum, în 2023, a fost adus de către Dan Șucu.
28.12.2023 | 21:59
Cristiano Bergodi ia pus fata in fata pe George Copos si Dan Sucu Asta mi se pare
Bergodi DEZVALUIE DIFERENTELE intre George Copos si Dan Sucu. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Cristiano Bergodi are parte de un sezon agitat pe banca Rapidului. După o perioadă excelentă, în care visau chiar la campionat, giuleștenii au clacat pe finalul anului, au fost eliminați din Cupă, iar titlul a devenit o himeră. Patronul Dan Șucu nu disperă, a reușit să transfere trei jucători de top în ultimele zile, printre care și kosovarul Krasniqi de la CFR Cluj, iar lotul pare mai puternic ca niciodată.

George Copos seamănă cu Dan Șucu în opinia lui Cristiano Bergodi

Invitat la emisiunea SUFLET DE RAPIDIST, moderată pe FANATIK.RO de Robert Niță și de Lucian Ionescu, tehnicianul italian a vorbit despre asemănările dintre George Copos și Dan Șucu, cei doi patroni ai grupării giuleștene cu care a avut ocazia să lucreze.

ADVERTISEMENT

“Îmi e greu să compar diferențele între domnul Copos și domnul Șucu. Sunt două persoane civilizate. Și Copos era o persoană bună, educată, dar nu pot să fac acum o comparație. Ca proprietar mi se pare o persoană potrivită domnul Șucu.

E potrivit pentru a duce Rapid la un anumit nivel. Are un anumit nivel de inteligență, de business, a reușit să facă ceva important în business și pentru această persoană, jos pălăria. A reușit singur și atunci nu știu, l-am cunoscut puțin pe domnul Șucu, eu nu îl văd aproape niciodată.

ADVERTISEMENT

Îi mai trimit uneori mesaje. E o persoană care e lângă antrenor, dar nu ne întâlnim des. Eu vorbesc foarte des cu președintele Daniel Niculae și cu Victor Angelescu”, a declarat antrenorul Rapidului, Cristiano Bergodi, în exclusivitate pentru emisiunea SUFLET DE RAPIDIST.

Cristiano Bergodi a antrenat Rapid de 3 ori

Bergodi a lucrat în 2007 și cu George Copos, fostul patron al celor de la Rapid. Atunci, italianul nu a reușit să termine sezonul pe banca giuleștenilor. Bergodi a ajus pentru prima oară în România în anul 2005, atunci când FC Național îi oferea postul de principal al echipei.

ADVERTISEMENT

În România, Bergodi a antrenat-o pe CFR Cluj în sezonul 2006-2007. Politehnica Iași, FCSB, ASA Târgu Mureș, FC Voluntari, Universitatea Craiova și Sepsi sunt celelalte echipe din România pe care italianul și le-a trecut în CV. La Rapid, Bergodi este la experiența cu numărul trei din carieră, iar până acum pare să fie un mandat de succes.

După un început ezitant de sezon la Rapid, în care fanii i-au cerut chiar și demisia, antrenorul italian a reușit o serie foarte bună, care a readus echipa cu șanse reale în lupta pentru titlu.

ADVERTISEMENT

Din păcate, seria rezultatelor pozitive s-a încheiat după succesul din deplasare cu FCSB, în ultima etapă a turulkui sezonului regular. Au urmat 6 meciuri fără victorie în campionat și un 0-0 pe teren propriu cu CFR Cluj în Cupa României, care a consemnat eliminarea din competiție încă din faza grupelor.

”SUFLET DE RAPIDIST” este o emisiune marca FANATIK și se vede în direct și în exclusivitate pe site-ul FANATIK.RO în fiecare marți, de la ora 13:30. Premiera acestei ediții de ”SUFLET DE RAPIDIST” va avea loc joi, începând cu ora 17:30, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici și pe canalul de YouTube FANATIK.RO.

Copos vs Sucu

ADVERTISEMENT