Sport

Cristiano Bergodi, super invitatul lui Robert Niţă la “Suflet de rapidist”. Emisiunea este live marţi, de la ora 13:30

Cristiano Bergodi este super invitatul lui Robert Niţă şi al lui Lucian Ionescu în emisiunea "Suflet de rapidist". Show sponsorizat de Superbet și care se desfăşoară marţi.
11.09.2023 | 21:00
Cristiano Bergodi super invitatul lui Robert Nita la Suflet de rapidist Emisiunea este live marti de la ora 1330
Cristiano Bergodi este super invitatul lui Robert Niţă şi al lui Lucian Ionescu în emisiunea "Suflet de rapidist". Un show de tip podcast, sponsorizat de Superbet și care se desfăşoară marţi, de la ora 13:30.
ADVERTISEMENT

În fiecare marți, după FANATIK SUPERLIGA, spectacolul continuă! “SUFLET DE RAPIDIST” este o nouă emisiune dedicată tuturor suporterilor rapidiști, sportivi și foști sportivi de la toate secțiile clubului “alb-vișiniu”. Gazdele emisiunii marca FANATIK sunt Robert Niță și Lucian Ionescu. Cei doi îl vor avea ca super invitat pe Cristiano Bergodi.

Cristiano Bergodi, super invitatul lui Robert Niţă la “Suflet de rapidist”

După Cristi Săpunaru și Alex Ioniță II, un alt om important al echipei Rapidului vine la podcastul lui Robert Niță. De altfel, în cadrul fiecărei noi ediții a emisiunii “SUFLET DE RAPIDIST” vor fi invitate legende ale clubului giuleștean. Aceștia nu vor fi doar din fotbal, ci din tot ce înseamnă sportul “alb-vișiniu”. Super invitatul de marți, 12 septembrie, este Cristiano Bergodi, antrenorul Giuleștenilor.

ADVERTISEMENT

Antrenorul italian a revenit în acest sezon la Rapid, după o perioadă de 15 ani. Cristiano Bergodi a mai antrenat Rapidul în perioada 2007-2008. Atunci când a câștigat și o Supercupă a României, fiind primul trofeu din cariera de antrenor. Tehnicianul va veni la emisiune și va discuta cu Robert Niță și Lucian Ionescu despre momentele petrecute în Giulești, povești de viață, cariera de antrenor și cea de jucător.

În edițiile precedente, la “SUFLET DE RAPIDIST” au mai fost invitați și alți iubitori de “alb-vișiniu” și actuali membrii ai organizației. Cristi Săpunaru, Daniel Pancu, Adrian Iencși, Mihai Iosif, Alex Ioniță II și Vasile Maftei. Directorul tehnic de la tineretul formației giuleștene a vorbit despre condițiile pe care copiii și juniorii le au la club.

ADVERTISEMENT

“Suflet de rapidist”, în fiecare marţi, de la ora 13:30

Așa cum v-ați obișnuit deja, se anunță o super-emisiune, cu greutate și umor, dezvăluiri și exclusivități, show marca FANATIK, în fiecare marți, de la 13:30, numai pe FANATIK.RO!

”SUFLET DE RAPIDIST”, noua emisiune marca FANATIK, se vede Live EXCLUSIV pe site-ul FANATIK.RO în fiecare marți, de la ora 13:30. Premiera acestei ediții de ”SUFLET DE RAPIDIST” va avea loc joi, începând cu ora 17:30, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici și pe canalul de YouTube FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

“SUFLET DE RAPIDIST” o să vă delecteze în fiecare marți, după FANATIK SUPERLIGA. Cea mai tare emisiune sportivă din media românească, moderată de Horia Ivanovici, poate fi urmărită în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30, ÎN EXCLUSIVITATE, pe site-ul FANATIK.RO.

FANATIK SUPERLIGA și SUFLET DE RAPIDIST, cele mai importante emisiuni sportive din România, se laudă cu un parteneriat puternic. Sponsorul principal al emisiunilor este SUPERBET, sponsor al SuperLigii.

ADVERTISEMENT