Sport

Cristiano Bergodi, super invitatul lui Robert Niţă la “Suflet de rapidist”. Emisiunea este live marţi, de la ora 13:30

Cristiano Bergodi este super invitatul lui Robert Niţă şi al lui Lucian Ionescu în emisiunea "Suflet de rapidist". Show sponsorizat de Superbet și care se desfăşoară marţi.
11.09.2023 | 21:00
Cristiano Bergodi super invitatul lui Robert Nita la Suflet de rapidist Emisiunea este live marti de la ora 1330
Cristiano Bergodi este super invitatul lui Robert Niţă şi al lui Lucian Ionescu în emisiunea "Suflet de rapidist". Un show de tip podcast, sponsorizat de Superbet și care se desfăşoară marţi, de la ora 13:30.
ADVERTISEMENT

În fiecare marți, după FANATIK SUPERLIGA, spectacolul continuă! “SUFLET DE RAPIDIST” este o nouă emisiune dedicată tuturor suporterilor rapidiști, sportivi și foști sportivi de la toate secțiile clubului “alb-vișiniu”. Gazdele emisiunii marca FANATIK sunt Robert Niță și Lucian Ionescu. Cei doi îl vor avea ca super invitat pe Cristiano Bergodi.

Cristiano Bergodi, super invitatul lui Robert Niţă la “Suflet de rapidist”

După Cristi Săpunaru și Alex Ioniță II, un alt om important al echipei Rapidului vine la podcastul lui Robert Niță. De altfel, în cadrul fiecărei noi ediții a emisiunii “SUFLET DE RAPIDIST” vor fi invitate legende ale clubului giuleștean. Aceștia nu vor fi doar din fotbal, ci din tot ce înseamnă sportul “alb-vișiniu”. Super invitatul de marți, 12 septembrie, este Cristiano Bergodi, antrenorul Giuleștenilor.

ADVERTISEMENT

Antrenorul italian a revenit în acest sezon la Rapid, după o perioadă de 15 ani. Cristiano Bergodi a mai antrenat Rapidul în perioada 2007-2008. Atunci când a câștigat și o Supercupă a României, fiind primul trofeu din cariera de antrenor. Tehnicianul va veni la emisiune și va discuta cu Robert Niță și Lucian Ionescu despre momentele petrecute în Giulești, povești de viață, cariera de antrenor și cea de jucător.

În edițiile precedente, la “SUFLET DE RAPIDIST” au mai fost invitați și alți iubitori de “alb-vișiniu” și actuali membrii ai organizației. Cristi Săpunaru, Daniel Pancu, Adrian Iencși, Mihai Iosif, Alex Ioniță II și Vasile Maftei. Directorul tehnic de la tineretul formației giuleștene a vorbit despre condițiile pe care copiii și juniorii le au la club.

ADVERTISEMENT

“Suflet de rapidist”, în fiecare marţi, de la ora 13:30

Așa cum v-ați obișnuit deja, se anunță o super-emisiune, cu greutate și umor, dezvăluiri și exclusivități, show marca FANATIK, în fiecare marți, de la 13:30, numai pe FANATIK.RO!

”SUFLET DE RAPIDIST”, noua emisiune marca FANATIK, se vede Live EXCLUSIV pe site-ul FANATIK.RO în fiecare marți, de la ora 13:30. Premiera acestei ediții de ”SUFLET DE RAPIDIST” va avea loc joi, începând cu ora 17:30, pe pagina de Facebook Horia Ivanovici și pe canalul de YouTube FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

“SUFLET DE RAPIDIST” o să vă delecteze în fiecare marți, după FANATIK SUPERLIGA. Cea mai tare emisiune sportivă din media românească, moderată de Horia Ivanovici, poate fi urmărită în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30, ÎN EXCLUSIVITATE, pe site-ul FANATIK.RO.

FANATIK SUPERLIGA și SUFLET DE RAPIDIST, cele mai importante emisiuni sportive din România, se laudă cu un parteneriat puternic. Sponsorul principal al emisiunilor este SUPERBET, sponsor al SuperLigii.

ADVERTISEMENT
Sf. Andrei 2023. Urări, mesaje şi felicitări pentru sărbătoriţii de pe 30 noiembrie
Sf. Andrei 2023. Urări, mesaje şi felicitări pentru sărbătoriţii de pe 30 noiembrie
De la tenis, la ”cratiță”! Unde a apărut fosta ocupantă a locului 2...
De la tenis, la ”cratiță”! Unde a apărut fosta ocupantă a locului 2 mondial
Vedeta care face furori la Antena 1 a fost la un pas de...
Vedeta care face furori la Antena 1 a fost la un pas de căsătorie cu fiul regretatului Nae Manea! Avea doar 17 ani când s-au cunoscut
Cât de frumoasă este soţia milionarului care nu s-a lăsat intimidat de clanul...
Cât de frumoasă este soţia milionarului care nu s-a lăsat intimidat de clanul Caran. Femeia este fiica unui magnat român
Cum poți rămâne fără moștenire dacă „uiți” de ea mai mult de 3...
Cum poți rămâne fără moștenire dacă „uiți” de ea mai mult de 3 ani: „Dacă ai o proprietate, ai grijă de ea!”
Ce s-a întâmplat la priveghiul Ronei Hartner din Toulon? Sora artistei a povestit...
Ce s-a întâmplat la priveghiul Ronei Hartner din Toulon? Sora artistei a povestit cu amărăciune: Biserica era plină de…
A MURIT marele ARTIST al României! S-a stins la 3 zile după soţie....
A MURIT marele ARTIST al României! S-a stins la 3 zile după soţie. Durere fără margini
Cozonac de post cu umplutură de nucă. Rețeta pregătită în bucătăriile mănăstirilor din...
Cozonac de post cu umplutură de nucă. Rețeta pregătită în bucătăriile mănăstirilor din România
Anamaria Prodan nu se mai ascunde. Adevărul despre noul iubit: „Mă susține, este...
Anamaria Prodan nu se mai ascunde. Adevărul despre noul iubit: „Mă susține, este fericit pentru mine și eu sunt fericită că am alături un bărbat în adevăratul sens al cuvântului”
Eugenia Șerban a obținut ordin de protecție împotriva fiului ei. Calvarul prin care...
Eugenia Șerban a obținut ordin de protecție împotriva fiului ei. Calvarul prin care trece după lupta cu cancerul
EXCLUSIV. De unde vin banii cu ajutorul cărora AUR și-a făcut ziar de...
EXCLUSIV. De unde vin banii cu ajutorul cărora AUR și-a făcut ziar de propagandă cu patru milioane de exemplare în trei luni
Ultimul mesaj transmis de un soldat român dispărut în Al Doilea Război Mondial....
Ultimul mesaj transmis de un soldat român dispărut în Al Doilea Război Mondial. Ce le-a scris celor dragi pe o scoarță de mesteacăn.
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa...
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa și America!