Sport

Nota primită de Cristiano Ronaldo după primul gol marcat în campionat pentru Al Nassr. Vezi aici reușita portughezului. Video

Cristiano Ronaldo (37 de ani), starul naționalei Portugaliei, a reușit să marcheze primul într-o partidă oficială pentru Al-Nassr.
03.02.2023 | 19:09
Nota primita de Cristiano Ronaldo dupa primul gol marcat in campionat pentru Al Nassr Vezi aici reusita portughezului Video
Cristiano Ronaldo a marcat 3 goluri pentru Al-Nassr în 4 meciuri, însă doar unul a fost într-o partidă oficială. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

După cele două goluri reușite în super amicalul împotriva lui Lionel Messi, Cristiano Ronaldo a reușit în sfârșit să spargă gheața.

Cristiano Ronaldo, primul gol într-o partidă oficială pentru Al-Nassr

Cristiano Ronaldo a spart gheața în Arabia Saudită și a reușit să marcheze împotriva lui Al-Fateh, după ce a fost ironizat de către fani.

ADVERTISEMENT

Starul portughez reușise să înscrie în momentul în care echipa sa era condusă cu 1-0, însă golul a fost anulat pentru ofsaid, după ce șutase excelent de la 16 metri, mingea lovise bara și s-a oprit în plasă.

Ronaldo a mai avut o ocazie uriașă în prima repriză! Mingea trimisă de un coechipier a lovit bara, iar portughezul a trimis peste poartă din 7-8 metri cu poarta goală.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a adus un punct pentru Al-Nassr în prelungirile meciului cu Al-Fateh

În cele din urmă, Cristiano Ronaldo a marcat în minutul 90+3, dintr-o lovitură de la unsprezece metri și a adus un punct pentru Al-Nassr.

Brazilianul Talisca, golgheterul lui Al-Nassr, a egalat la unu în minutul 42 și apoi a văzut cartonașul roșu în minutul 90+5.

ADVERTISEMENT

Cu această remiză, Al-Nassr e liderul în campionatul Arabiei Saudite cu 34 de puncte după 15 meciuri, la egalitate cu Al-Shabab, care are însă un meci în plus.

Cristiano Ronaldo, jucătorul meciului Al-Nassr – Al-Fateh

Cristiano Ronaldo a primit cea mai mare notă de pe teren la meciul Al-Nassr – Al-Fateh: 8,2, conform FotMob.

ADVERTISEMENT
Cristiano Ronaldo, jucătorul meciului Al-Nassr - Al-Fateh
Cristiano Ronaldo, jucătorul meciului Al-Nassr – Al-Fateh

Atacantul a reușit 18 pase din 25, un procentaj de 72%, și-a creat două ocazii mari de gol și a trimis patru șuturi la poartă.

Cristiano Ronaldo nu a stat foarte bine la capitolul driblinguri
Cristiano Ronaldo nu a stat foarte bine la capitolul driblinguri

Procentajul dribilingurilor este însă destul de slab. Ronaldo a reușit doar 2 din 7, un procentaj de 29%, a atins mingea de 47 de ori.

Starul portughez a pierdut și destul de multe dueluri directe
Starul portughez a pierdut și destul de multe dueluri directe

La capitolul dueluri câștigate, portughezul nu a stat însă foarte bine. La sol a pierdut șase din zece dueluri (40%), în timp ce în luptă aeriană a câștigat două din patru (50%).

ADVERTISEMENT