Fotbal international

Cristiano Ronaldo are grijă de iubita sa! Câți bani îi dă lunar Georginei

01.03.2021 | 19:19
Cristiano Ronaldo are grija de iubita sa Cati bani ii da lunar Georginei
Cristiano Ronaldo are grijă de iubita sa! Banii pe care îi dă lunar pentru Georgina. Sursă foto: hellomagazine.com
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez formează unul dintre cele mai celebre cupluri din lumea fotbalului, iar starul portughez are grijă de iubita sa și îi dă lunar o sumă consistentă de bani.

Banii sunt pentru ca ea să își mențină stilul de viață luxos și pentru a-și cumpăra tot ce are nevoie, dar și unele lucruri de care nu are neapărat nevoie, însă care îi fac plăcere.

ADVERTISEMENT

Goergina are o fetiță de patru ani împreună cu Cristiano Ronaldo, dar îi crește și pe ceilalți trei copii ai fotbalistului, cu care a creat o legătură strânsă de-a lungul timpului.

Banii pe care Cristiano Ronaldo îi dă lunar Georginei Rodriguez

Cristiano Ronaldo îi dă câte 85.000 de euro lunar Georginei Rodriguez, pentru ca ea să nu ducă lipsă de nimic și să poată să facă tot ce își dorește, precum și sesiuni lungi de shopping sau vacanțe în țări exotice, cu avionul privat.

ADVERTISEMENT

Partenera de viață a lui Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez, a postat în luna mai un mesaj impresionant pe rețelele de socializare pentru starul portughez: „Incomparabil, de neoprit, curajos și nonconformist. Sunt statistici și premii care dovedesc că tu ai avut cele mai bune rezultate”.

„Ai câștigat Liga Națiunilor, Cupa Italiei (n.r. – Juventus nu a cucerit acest trofeu), titlul din Serie A și premiul pentru cel mai bun jucător din Serie A, dar nu este vorba doar despre premii și titluri, nu doar ele vorbesc despre tine, chiar dacă ai foarte multe”, mai scris Georgina Rodriguez.

ADVERTISEMENT

„Ești o inspirație pentru fotbal”

Partenera de viață a lui Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez, a postat un mesaj impresionant pe rețelele de socializare pentru starul portughez, după ce acesta s-a clasat doar pe locul trei în ierarhia Balonului de Aur pe 2019.

„Cel mai mult vorbesc pentru tine pasiunea, dorința de a reveni mai bun și munca de echipă. Ești o inspirație pentru fotbal, pentru sport, pentru milioane de oameni”, a mai scris partenera lui Cristiano Ronaldo pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

„Nu te temi de provocări și ieși din zona ta de confort, depășindu-se constant și demonstrând lumii că esti numărul unu. Te iubesc”, și-a încheiat mesajul Georgina Rodriguez.

  • 27 este vârsta Georginei Rodriguez
ADVERTISEMENT