Fotbal international

Cristiano Ronaldo, cel mai slab de pe teren la finala Cupei Italiei: ”Nu își dă seama că nu mai este la Real Madrid”

18.06.2020 | 11:18
Cristiano Ronaldo cel mai slab de pe teren la finala Cupei Italiei Nu isi da seama ca nu mai este la Real Madrid
ADVERTISEMENT

Atacantul echipei Juventus, Cristiano Ronaldo, a fost considerat cel mai slab jucător de pe teren la finala Cupei Italiei, pierdută de torinezi la loviturile de departajare în fața celor de la Napoli.

Starul portughez a ținut capul de afiș al presei înaintea finalei și era considerat principalul pericol pentru formația pregătită de Gennaro Gatttuso. Luminile reflectoarelor au căzut asupra lui încă de la încălzire.

ADVERTISEMENT

Însă, realitatea a fost alta și Ronaldo a dezamăgit crunt pe Stadio Olimpico din Roma, acolo unde a fost inexistent timp de 90 de minute și nu a fost printre executanți la loviturile de departajare.

Cristiano Ronaldo, o nouă prestație slabă în finala Cupei Italiei

În aceste condiții, Cristiano Ronaldo a fost considerat cel mai slab jucător de pe teren în finala Cupei Italiei, iar criticile au fost pe măsură.

ADVERTISEMENT

”Își revendică privilegiile atacantului central și dreptul de a șuta spre poartă de fiecare dată când are mingea. Însă, nu își mai dă seama că nu mai este la Real Madrid”, a scris Gazzetta dello Sport, citată de As.

Jurnalistul italian Sebastiano Vernazza notează că acțiunile portughezului riscă să-i întristeze pe colegii săi și consideră că Ronaldo s-a pus ultimul pe lista executanților de lovituri de departajare în speranța că el va fi cel care va aduce trofeul pentru Juventus.

ADVERTISEMENT

Napoli a câștigat Cupa Italiei după ce a învins Juventus la loviturile de departajare, cu scorul de 4-2. La finalul celor 90 de minute rezultatul a fost 0-0, iar la penalty-uri au ratat Dybala și Danilo.

Prestația modestă a lui Cristiano Ronaldo vine la doar câteva zile după un joc la fel de slab reușit în manșa retur a semifinalei cu AC Milan, atunci când a ratat un penalty. Portughezul a fost comparat cu rivalul său Leo Messi, care a făcut un joc excelent la prima sa apariție pe teren după pandemia de coronavirus.

ADVERTISEMENT