Sport

Ronaldo, gest grosolan în Liga Campionilor Asiei. Al-Nassr, calificare cu emoții în grupe

Cristiano Ronaldo a fost autorul unui nou gest grosolan. Răbufnirea atacantului de la Al-Nassr a avut loc la pauza meciului cu Al-Ahli Dubai.
23.08.2023 | 11:22
Ronaldo gest grosolan in Liga Campionilor Asiei AlNassr calificare cu emotii in grupe
Cristiano Ronaldo a avut un gest grosolan la pauza meciului lui Al-Nassr. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a fost integralist în victoria obținută cu mari emoții de Al-Nassr, scor 4-2 cu Al-Ahli Dubai. În cele din urmă, formația care i-a transferat în această vară și pe Brozovic sau Mane s-a calificat în grupele Ligii Campionilor Asiei. Ronaldo a atras toate privirile după un nou gest controversat.

Ronaldo, gest grosolan la pauza meciului Al-Nassr – Al-Ahli Dubai 4-2

În perioada de mercato din vară, Al-Nassr a investit enorm atât în transferuri, cât și în salariile jucătorilor. Totuși, formația lui Luis Castro a pierdut primele două meciuri din campionat și a obținut în prelungiri calificarea în grupele Ligii Campionilor Asiei.

ADVERTISEMENT

Cu Ronaldo, Mane, Talisca sau Brozovic pe teren, Al-Nassr era condusă cu 1-2 în minutul 88. Talisca și Brozovic, din pasa lui Ronaldo, au adus victoria în prelungiri, iar formația saudită s-a calificat în grupele Ligii Campionilor.

La pauza meciului, scorul a fost egal. În timp ce se îndrepta spre vestiare, Cristiano Ronaldo a avut un gest grosolan. La intrarea pe tunelul ce duce la vestiare, cvintuplul Balon de Aur a împins un membru al staff-ului din echipa adversă care voia să facă un selfie. Pe parcursul meciului, lusitanul a făcut scandal și s-a certat în mai multe rânduri cu „centralul” meciului.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a solicitat cinci penalty-uri în meciul lui Al-Nassr: „Trezește-te”

Cristiano Ronaldo a fost extrem de iritat pe tot parcursul meciului din play-off-ul pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor Asiei. Fostul jucător de la Real Madrid, Manchester United sau Juventus a cerut arbitrului nu mai puțin de 5 penalty-uri.

Spre nemulțumirea lusitanului, chinezul Fu Ming a lăsat jocul să continue și nu a acordat lovitură de pedeapsă. La pauza meciului, înainte să-l împingă pe un membru al staff-ului echipei adverse, Ronaldo a țipat la arbitru.

ADVERTISEMENT

”Trezește-te!”, a strigat Cristiano Ronaldo în fața arbitrului. La Al-Ahli Dubai, Bogdan Planic, fostul fundaș central al FCSB-ului, a fost integralist.

Cosmin Olăroiu s-a calificat în grupele Ligii Campionilor Asiei

Al Sharjah s-a calificat fără dificultăți în grupele Ligii Campionilor Asiei. Formația antrenată de românul Cosmin Olăroiu a învins-o pe Tractor-Sazi, din Iran, scor 3-1. Este o nouă performanță bifată de Olăroiu în Emiratele Arabe Unite, după cele patru trofee cucerite la Al Sharjah.

ADVERTISEMENT

În meciul din play-off, scorul a fost deschis de Shahin Abdulrahman în minutul 25, din pasa lui Miralem Pjanic. Pe finalul partidei, Camara a făcut 2-0 și a adus liniștea pentru un moment.

Iranienii au redus din diferență în minutul 86, însă cinci minute mai târziu Caio, din penalty, a stabilit scorul final. În grupele Ligii Campionilor Asiei va lua startul și Wuhan Three Towns, echipa lui Nicolae Stanciu, campioana Chinei.

ADVERTISEMENT