Sport

Cristiano Ronaldo și-a aflat pedeapsa după gesturile obscene făcute în Arabia Saudită! Update

Este din nou scandal monstru în Arabia Saudită, după ce Cristiano Ronaldo a făcut gesturi obscene în direcția spectatorilor la finalul unui meci.
29.02.2024 | 10:26
Cristiano Ronaldo sia aflat pedeapsa dupa gesturile obscene facute in Arabia Saudita Update
Este din nou scandal monstru în Arabia Saudită, după ce Cristiano Ronaldo a făcut gesturi obscene în direcția spectatorilor la finalul unui meci. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT
29-02-2024
08:27

Cristiano Ronaldo și-a aflat pedeapsa!

Cristiano Ronaldo a fost suspendat un meci de către Comisia de Disciplină din Arabia Saudită! Starul portughez a făcut gesturi obscene în fața fanilor de la Al Shabab, după ce aceștia au scandat numele lui Messi.

Ca urmare a acestei decizii, Cristiano Ronaldo va rata meciul cu Al Hazem, de pe teren propriu, din etapa 22 a campionatului din Arabia Saudită.

În urmă cu mai puțin de o săptămână, starul portughez a fost one man show în Liga Campionilor Asiei. În duelul cu Al Al Fayha, el a marcat un gol și s-a certat cu arbitrul care i-a acordat un cartonaș galben.

Scandal uriaș în Arabia Saudită după gesturile obscene făcute de Cristiano Ronaldo

Însă, ceea ce s-a întâmplat duminică seara la partida Al Shabab – Al Nassr 2-3, din etapa a 21-a a campionatului Arabiei Saudite, a întrecut orice limită. Gesturile obscene făcute de Cristiano Ronaldo au creat un scandal uriaș.

ADVERTISEMENT

Portughezul a deschis scorul în prima repriză din penalty, iar oaspeții s-au impus în cele din urmă prin dubla lui Talisca, golul victoriei venind abia în minutul 86. Cu această victorie Al Nassr s-a apropiat la 4 puncte de liderul Al Hilal, care are însă un joc mai puțin disputat.

Imediat după ultimul fluier al arbitrului Tamas Bognar din Ungaria, Ronaldo a fost surprins de camerele de luat vederi când a făcut ostentativ gesturi obscene la adresa fanilor lui Al Shabab, care de-alungul jocului au strigat de mai multe ori numele rivalului său Leo Messi.

ADVERTISEMENT

Atacantul în vârstă de 39 de ani și-a dus în mai multe rânduri mâna la zona genitală, drept replică pentru suporterii lui Al Shabab. Conform The Telegraph, care citează presa locală, Federația din Arabia Saudită a decis să deschidă o anchetă în urma acestui incident.

Ronaldo ar putea fi suspendat după acest incident

Jurnalistul saudit Waleed Al Farraj, unul dintre cei mai cunoscuți moderatori de emisiuni sportive din Arabia Saudită, consideră că gestul lui Cristiano Ronaldo este revoltător și așteaptă sancțiuni drastice împotriva acestuia.

ADVERTISEMENT

”Observatorul n-a văzut. Comisia de Disciplină se confruntă cu cel mai mare test. Vom aștepta și vom vedea. Totul are o limită, indiferent cât de faimos ești. Așa se întâmplă în marile ligi”, a scris Waleed Al Farraj, pe rețelele de socializare.

Nu este prima dată când Cristiano Ronaldo face gesturi reprobabile după transferul în Arabia Saudită. La începutul lunii, după ce Al Nassr a pierdut în finala cu Al Hilal de la Season Cup, portughezul a avut o ieșire necontrolată.

ADVERTISEMENT

La finalul jocului, un suporter a aruncat în direcția sa cu un fular al rivalilor de la Al Hilal. Ronaldo a ridicat fularul de jos, l-a frecat de partea intimă a corpului și l-a aruncat plin de nervi înapoi în tribună.

ADVERTISEMENT