Sport

Cristiano Ronaldo, ”dublă” de excepție în Liga Campionilor Asiei! Victorie cu emoții pentru Al Nassr

Cristiano Ronaldo a oferit un show de zile mari în Liga Campionilor Asiei, marcând două goluri excepționale pentru Al Nassr.
25.10.2023 | 00:30
Cristiano Ronaldo dubla de exceptie in Liga Campionilor Asiei Victorie cu emotii pentru Al Nassr
Cristiano Ronaldo a oferit un show de zile mari în Liga Campionilor Asiei, marcând două goluri excepționale pentru Al Nassr. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

După ce în urmă cu o săptămână a trecut pe primul loc în topul fotbaliștilor cu cele mai multe goluri marcate în 2023, starul portughez și-a continuat evoluțiile fabuloase pe care le are după transferul în Arabia Saudită.

Cristiano Ronaldo, prestație de excepție în Liga Campionilor Asiei

Întors la echipa de club după ce a fost prezent la reprezentativa Portugaliei pentru partidele din preliminariile Euro 2024, Cristiano Ronaldo a fost omul decisiv pentru Al Nassr în etapa a 3-a a fazei grupelor din Liga Campionilor Asiei.

ADVERTISEMENT

Superstarul portughez a marcat două goluri absolut superbe și a oferit o pasă de decisivă în victoria pe care formația saudită a obținut-o pe teren propriu, scor 4-3, în fața echipei Al Duhail din Qatar.

Prima repriză a fost una destul de liniștită, iar Al Nassr a intrat la cabine cu avantaj de un singur gol. Brazilianul Anderson Talisca a deschis scorul în minutul 25 după o pasă primită de la Ronaldo.

ADVERTISEMENT

Ronaldo, goluri de generic TV

Însă, ceea ce era mai frumos abia urma să vină. Repriza secundă a fost una în care Cristiano Ronaldo și-a arătat întreaga măiestrie. După ce Sadio Mane a făcut 2-0 în minutul 56, în scenă a intrat vedeta lui Al Nassr.

Starul lusitan a punctat în minutele 61 pentru 3-0, iar reușita sa a fost o adevărată capodoperă. După o pasă de la Al Ghannam, Ronaldo nu a stat prea mult pe gânduri la marginea careului mare și a șutat în forță.

ADVERTISEMENT

Mingea trimisă de el s-a dus superb spre vinclul porții, fără nicio speranță pentru portarul advers. Cei 25.000 de spectatori prezenți la meci au sărbătorit în picioare reușita aplaudându-l la scenă deschis pe jucătorul portughez.

Oaspeții au dat senzația revenirii cu două goluri în doar 4 minute, dar tot Ronaldo le-a frânt aripile. Găsit excelent de același Al Ghannam, atacantul a înscris pentru 4-2 în minutul 81 cu o reluare din prima. Pe final Al Duhail a mai marcat o dată, dar s-a încheiat 4-3 pentru Al Nassr.

ADVERTISEMENT

Presa din Arabia Saudită a anunțat că Ronaldo a purtat o discuție cu boardul celor de la Al Nassr și și-a manifestat intenția de a-și prelungi contractul. Vrea să semneze până în 2027, iar în vara acelui an să se retragă din activitate.

ADVERTISEMENT