Fotbal international

Cristiano Ronaldo face bani grei în Maroc! Ce afacere are starul Portugaliei în Marrakech. Foto

Cristiano Ronaldo va întâlni Marocul în sferturile de finală de la Campionatul Mondial 2022, o ţară unde şi-a deschis recent o afacere.
10.12.2022 | 11:41
Cristiano Ronaldo face bani grei in Maroc Ce afacere are starul Portugaliei in Marrakech Foto
Cum face avere Cristiano Ronaldo în Maroc, adversara Portugaliei din sferturile de finală de la CM 2022
ADVERTISEMENT

Maroc şi Portugalia se vor duela sâmbătă, de la ora 17:00, în sferturile de finală de la Campionatul Mondial 2022. Din luna august, Cristiano Ronaldo, starul lusitanilor, este prezent pe piaţa de turism din Marrakech.

Cum face avere Cristiano Ronaldo în Maroc

În vară, înainte de startul sezonului în Premier League, Cristiano Ronaldo şi-a inaugurat al cincilea hotel, în Marrakech. Fotbalistul de 37 de ani a încheiat, în 2016, un parteneriat cu Pestana Group, alături de care a intrat în industria hotelieră.

ADVERTISEMENT

“Când am deschis primul hotel alături de Pestana, în 2016, ambiţia noastră era să creăm un brand internaţional. Inaugurarea hotelului din Marrakech ne-a adus în al cincilea oraş. Reprezintă conexiunea mea cu o ţară de care sunt pasionat şi unde mereu m-am simţit bine primit”, spunea Cristiano Ronaldo.

Pestana CR7 Marrakech are 174 de camere, spa, un centru de afaceri, piscină şi sală de gimnastică, iar preţul de cazare pentru o noapte costă între 185 şi 433 de euro. Oaspeţii au parte de un meniu care foloseşte multe dintre ingredientele pe care Cristiano Ronaldo le utilizează în dieta lui zilnică.

ADVERTISEMENT

Înainte de inagurarea hotelului din Marrakech, Cristiano Ronaldo şi Pestana au mai deschis stabilimente de lux în Madeira, Lisabona, Madrid şi New York. Cel mai probabil, starul portughez îşi va continua expansiunea şi în alte oraşe în anii următori.

Portughezii nu-l vor pe Ronaldo titular nici în meciul cu Maroc

Înaintea meciului cu Elveţia, din optimile de finală ale Campionatului Mondial 2022, A Bola a lansat un sondaj de opinie în care i-a întrebat pe portughezi dacă Ronaldo ar trebui să fie titular. 70% dintre cititori au răspuns nu, iar Fernando Santos s-a conformat.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a fost rezervă în meciul Portugalia – Elveţia 6-1 şi a intrat abia în minutul 74, când lusitanii îşi asiguraseră deja calificarea în sferturi. Înaintea partidei cu Maroc, jurnaliştii de la A Bola au revenit cu acelaşi sondaj de opinie.

Acum, 93,6% dintre cititorii ziarului au votat ca Ronaldo să nu fie titular în Maroc – Portugalia. După decizia luată în partida cu Elveţia nu ar mira pe nimeni dacă Fernando Santos ar decide din nou ca CR7 să înceapă pe bancă.

ADVERTISEMENT

“L-am sunat pentru a-i explica motivele pentru care nu mă bazam pe el să joace la început, dar i-am spus că va fi important pentru acest meci. I-am explicat totul în mod natural. Cristiano nu a fost fericit, el a jucat mereu ca titular. Este normal, a fost o discuție calmă, în care ne-am explicat punctele de vedere. Nu a acceptat (n.r. să fie înlocuitor) imediat, dar totul a fost calm”, a explicat Fernando Santos.

La Campionatul Mondial 2022, Cristiano Ronaldo a marcat un gol, în Portugalia – Ghana 3-2, când a transformat un penalty primit cu mare uşurinţă. Cu această reuşită, portughezul a devenit primul fotbalist care înscrie la cinci ediţii diferite de Campionat Mondial.


  • 2,15 este cota Superbet pentru “peste 2,5 goluri marcate” în Maroc – Portugalia. VEZI AICI TOATE COTELE

ADVERTISEMENT