Fotbal international

Cristiano Ronaldo, făcut praf după primul meci la Campionatul Mondial din Qatar: „E un exemplu negativ pentru copii!”

Cristiano Ronaldo a fost făcut praf după primul meci al său la Campionatul Mondial din Qatar, în care a reușit să marcheze din penalty.
25.11.2022 | 22:45
Cristiano Ronaldo facut praf dupa primul meci la Campionatul Mondial din Qatar E un exemplu negativ pentru copii
Cristiano Ronaldo, făcut praf după primul meci la Campionatul Mondial din Qatar. Sursă foto: goal.com
ADVERTISEMENT

Starul portughez a fost atacat de către Chris Sutton, care consideră că fostul jucător al lui Manchester United a simulat în careu pentru a obține o lovitură de la 11 metri.

Cristiano Ronaldo, făcut praf după primul meci la Campionatul Mondial din Qatar

Cristiano Ronaldo a fost făcut praf de către Chris Sutton, fost câștigător de Premier League cu Blackburn Rovers în 1995, care consideră că starul portughez a simulat în duelul cu Ghana, scor 3-2, pentru a obține un penalty.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a deschis scorul pentru Portugalia împotriva Ghanei din penalty, devenind singurul jucător din istoria fotbalului care marchează la cinci ediții ale Campionatelor Mondiale.

„Nu este pentru prima dată când cei din camera VAR nu gestionează bine fazele, din cauza presiunii. Nu este bine ce a făcut Ronaldo. Este un exemplu negativ pentru toţi copiii din lume.

ADVERTISEMENT

Este un jucător foarte bun, dar a trişat. Trebuia ca arbtirii să fie mai impunători. Este ruşinos cum de cei din camera VAR nu au intevenit.

Nu trebuie să revezi faza de prea multe ori, pentru a ajunge la concluzia că a fost simulare. Ştiu că Ronaldo are mulţi fani, dar să fim serioşi. Nu a fost corect!”, a spus Chris Sutton.

ADVERTISEMENT

„Încă un record de care sunt mândru!”

Cristiano Ronaldo a oferit o primă reacție imediat după ce a devenit singurul jucător care înscrie la cinci Campionate Mondiale, fiind bucuros în primul rând pentru victoria țării sale: Este un moment frumos, la a cincea mea Cupă Mondială. Am câștigat, am pornit cu dreptul, a fost o victorie foarte importantă.

Știm că în aceste competiții câștigarea primului meci era crucial. Un alt record, sunt singurul jucător care a marcat în cinci Cupe Mondiale consecutive, asta pentru mine este o mare mândrie”.

ADVERTISEMENT

„Sunt foarte fericit că echipa a avut o evoluție excelentă. A fost greu, dar am fost câștigat pe merit!”, a mai spus Cristiano Ronaldo.

ADVERTISEMENT