Fotbal international

Secretul lui Cristiano Ronaldo a fost dezvăluit. Ce a scos din șort în timpul meciului Portugalia – Ghana 3-2. Video

Cristiano Ronaldo a făcut un gest neașteptat în meciul cu Ghana și a băgat în gură ceva ce a scos din șort, dar secretul său a ieșit la iveală.
25.11.2022 | 19:21
Secretul lui Cristiano Ronaldo a fost dezvaluit Ce a scos din sort in timpul meciului Portugalia  Ghana 32 Video
Cristiano Ronaldo a făcut un gest neașteptat în meciul cu Ghana și a băgat în gură ceva ce a scos din șort, dar secretul său a ieșit la iveală. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

În meciul din Grupa H, fotbalistul de 37 de ani a jucat 87 de minute şi a deschis scorul, după ce a scos un penalty acordat cu mare uşurinţă.

Cristiano Ronaldo, dat de gol despre secretul de la Cupa Mondială

Superstarul a fost protagonistul unui moment controversat în timpul întâlnirii Portugalia – Ghana 3-2 de la Cupa Mondială. La un moment dat a fost surprins când a băgat mâna în șort de unde a scos ceva și a băgat în gură.

ADVERTISEMENT

Deși a părut că încearcă să mascheze obiectul, secretul lui Cristiano Ronaldo a fost dezvăluit pentru că glumele pe seama sa și teoria conspirației intrase deja în funcțiune și erau deja voci care vorbeau despre lucruri necurate.

Jurnaliștii de la cotidianul spaniol Marca au luat legătura cu oficiali din cadrul Federației Portugheze de Fotbal și aceștia au dezvăluit că era vorba doar de o gumă de mestecat ținută într-un buzunar al șortului.

ADVERTISEMENT

Ronaldo, record absolut la Cupa Mondială

Cristiano Ronaldo a început meciul de debut de la actuala ediție a Cupei Mondiale extrem de emoționat. Atacantul a fost surprins cu ochii în lacrimi în momentul intonării imnului național.

Partida cu Ghana, din prima etapă a Grupei H de la Cupa Mondială, a fost un bun prilej pentru Ronaldo să stabilească un record greu de egalat la turneele finale. Și starul portughez nu avea cum să rateze o astfel de ocazie.

ADVERTISEMENT

A marcat din penalty și a intrat definitiv în istoria Cupei Mondiale. CR7 a devenit singurul jucător care a înscris la cinci turnee finale. Până la ora meciului, el se afla la egalitate cu Lionel Messi, care a înscris împotriva Arabiei Saudite, Miroslav Klose, Pele și Uwe Seeler.

În ciuda faptului că a reușit un lucru absolut fantastic, Cristiano Ronaldo a explicat faptul că nu contează recordurile sale personale, ci doar victoriile pe care Portugalia le obține la turneul final.

ADVERTISEMENT

Înaintea debutului la Cupa Mondială din Qatar, Cristiano Ronaldo a rămas fără echipă după ce Manchester United a decis să-i rezilieze contractul. În actualul sezon, atacantul a jucat în 21 de meciuri pentru ”diavolii roșii”, în toate competițiile, reușind să marcheze cinci goluri și să ofere patru pase decisive.

ADVERTISEMENT