Sport

Cristiano Ronaldo, gest grosolan în Arabia Saudită. Clubul a reacționat imediat

Cristiano Ronaldo a avut un gest lipsit de fair-play la adresa unui cameraman. Cum a reacționat clubul prin vocea antrenorului portughez Luiz Castro.
29.07.2023 | 10:43
Cristiano Ronaldo gest grosolan in Arabia Saudita Clubul a reactionat imediat
Cristiano Ronaldo a stropit cu apă un camerman la finalul partidei. Foto: captură Twitter - @Everything_CR7.
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a fost protagonistul unui nou moment controversat în Arabia Saudită. Al-Nassr a remizat cu Al-Shabab, scor 0-0 în prima etapă a grupelor din Arab Club Champions Cup. La finalul partidei, starul portughez a avut un gest lipsit de fair-play la adresa unui cameraman.

Cristiano Ronaldo a stropit cu apă un cameraman

Cristiano Ronaldo a fost rezervă în duelul celor de la Al-Nassr cu Al-Shabab în prima rundă a grupelor din Arab Club Champions Cup. Cvintuplul Balon de Aur a fost introdus pe teren de antrenorul Luiz Castro în minutul 62, însă internaționalul portughez nu a înregistrat performanțe notabile.

ADVERTISEMENT

Extrem de iritat, Cristiano Ronaldo a cedat nervos la finalul partidei. În timp ce părăsea terenul, starul portughez a fost urmărit de un cameraman care a îndrăznit să filmeze inclusiv discuția pe care CR7 o avea cu antrenorul. Fostul jucător de la Real Madrid și Manchester United a aruncat cu apă pe operator și i-a „ordonat” să plece de lângă el.

Cameramanul s-a conformat imediat, dar gestul lui Ronaldo a primit imediat critici în Arabia Saudită și pe rețelele de socializare. Luiz Castro, antrenorul portughez al vicecampioanei Arabiei Saudite a vorbit la finalul partidei despre incidentul care l-a avut ca protagonist pe Cristiano Ronaldo.

ADVERTISEMENT

Antrenorul i-a luat apărarea lui Cristiano Ronaldo

La începutul lunii iulie, Al-Nassr l-a numit antrenor principal pe Luiz Castro. Înainte de venirea tehnicianului portughez, echipa lui Cristiano Ronaldo a fost pregătită de Dinko Jelicici, cel care i-a luat locul din postura de interimar lui Rudi Garcia.

La finalul partidei cu Al-Shabab, Luiz Castro i-a luat apărarea lui Cristiano Ronaldo, după ce a stropit cu apă un cameraman. „Mereu toți ochii sunt pe Cristiano Ronaldo, de-asta îl vezi nemulțumit. Dacă te uiți și la ceilalți jucători, o să vezi că au aceeași nemulțumire”, a declarat Luiz Castro.

ADVERTISEMENT

Luiz Castro câștigă la Al-Nassr un salariu de aproximativ 6 milioane de euro anual. Portughezul a semnat un contract valabil până în vara anului 2025. FC Porto B, Rio Ave, Vitoria Guimaraes sau Șahtior Donețk sunt printre numele sonore pe care Luiz Castro le-a mai pregătit în carieră.

Al-Nassr, duel cu echipa lui Steven Gerrard în prima etapă

Campionatul Arabiei Saudite, care a devenit extrem de interesant după spectacolul făcut de echipele saudite pe piața transferurilor, va lua startul la mijlocul lunii august. Al-Nassr joacă în deplasare împotriva lui Al-Ettifaq în prima etapă a noului sezon.

ADVERTISEMENT

Echipa gazdă este antrenată de legendarul Steven Gerrard, care l-a adus în Arabia Saudită pe Jordan Henderson. Al-Nassr a jucat nu mai puțin de șase meciuri amicale în luna iulie, dintre care două victorii, două înfrângeri și două egaluri. PSG, Inter și Benfica sunt printre echipele cu care Al-Nassr a evoluat în meciurile de pregătire din această vară.

ADVERTISEMENT