Sport

Cristiano Ronaldo, gol din penalty și ratarea secolului în Al Nassr – Al Ain! Portughezul, out din Liga Campionilor Asiei după un meci nebun. Video

Al Nassr a fost eliminată de Al Ain în sferturile de finală din Liga Campionilor Asiei după un meci nebun încheiat la lovituri de departajare. Cristiano Ronaldo a marcat de două ori de la punctul cu var, dar nu a fost suficient.
12.03.2024 | 09:24
Cristiano Ronaldo gol din penalty si ratarea secolului in Al Nassr  Al Ain Portughezul out din Liga Campionilor Asiei dupa un meci nebun Video
Deși a punctat de două ori de la punctul cu VAR, Cristiano Ronaldo nu a avut o prestație pe măsura așteptărilor în Al Nassr - Al Ain. Sursă foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Al Nassr pornea returul cu Al Ain cu deficit de un gol, după eșecul din Emirate, scor 0-1. Iar startul de meci a fost un adevărat coșmar pentru echipa lui Cristiano Ronaldo. Oaspeții, antrenați de Hernan Crespo, deschideau scorul în minutul 28. Reușita lui Rahimi, la care inițial se dictase ofsaid, a fost confirmată în cele din urmă de VAR.

Cristiano Ronaldo, ratare incredibilă în Al Nassr – Al Ain, în Liga Campionilor Asiei. A dat pe lângă poartă din doar 5 metri!

Același Rahimi avea să lovească încă o dată în minutul 45, cu un șut plasat la colțul scurt, de la marginea careului. Al Ain avea 3-0 la general în acel moment, iar vedetele lui Al Nassr, în frunte cu Ronaldo, nu găseau replică. Sadio Mane a ieșit la rampă doar câteva minute mai târziu, în prelungirile primei reprize.

ADVERTISEMENT

Mane a ajuns înaintea portarului la o minge în careul lui Al Ain și apoi l-a servit pe Ghareeb pentru 1-2 chiar înainte de pauză. Un gol vital pentru Al Nassr, care în repriza a doua a atacat cu toate liniile spre poarta lui Eisa, aflat într-o seară deloc inspirată. Al Nassr a egalat în minutul 51, după ce Eisa și-a trimis în propria poartă o centrare în forță a lui Otavio.

Cristiano Ronaldo putea să înscrie golul prin care Al Nassr să egaleze scorul la general încă din minutul 61, dar portughezul a ratat în mod incredibil. Eisa a scăpat o minge în față, iar Cristiano avea de îndeplinit o simplă formalitate din cinci metri. Doar că a trimis pe lângă poartă, spre stupefacția generală.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo, gol din penalty în minutul 118 pentru Al Nassr cu Al Ain. Portughezul a marcat și la lovituri de departajare, dar nu a fost suficient

Al Nassr a marcat în cele din urmă golul de 3-2, prin Telles, după o lovitură liberă executată excelent, din lateral, care l-a păcălit din nou pe Eisa. Reușita din minutul 72 a fost cea care a trimis meciul în extra-time, iar dramatismul avea să continue. VIDEO

În minutul 98, Yahya avea să fie eliminat, din nou după intervenția VAR, pentru o intrare foarte dură. Iar problemele au continuat pentru Al Nassr. În minutul 103, Al Shamsi a făcut 3-3 după o gafă a lui Al Najjar, care a scăpat o centrare în bară, de unde a sărit la atacantul lui Al Ain.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo avea să își mai salveze din prestația modestă chiar în minutul 118. A obținut o lovitură de pedeapsă pentru o ținere în careu și tot el a transformat-o pentru 4-3. Rezultat care a trimis partida la lovituri de departajare. Acolo unde Ronaldo a fost singurul care a transformat pentru Al Nassr, în vreme ce Brozovic, Telles și Otavio au ratat. Oaspeții au punctat 3 din 3 și și-au asigurat calificarea în semifinalele Ligii Campionilor Asiei.

Dan Petrescu joacă marți pentru calificarea în semifinalele Ligii Campionilor Asiei. Jeonbuk are meci pe terenul lui Ulsan, campioana din Coreea de Sud

Dan Petrescu va încerca să ajungă și el în această fază a competiției cu Jeonbuk, după 1-1 pe propriul teren în tur contra lui Ulsan. Returul dintre cele două formații din Coreea de Sud este programat marți de la ora 12:00 a României, pe terenul campioanei Ulsan. Al Ittihad – Al Hilal (0-2 în tur) și Yokohama – Shandong (2-1 în tur) sunt celelalte dueluri pentru semifinale.

ADVERTISEMENT

Pentru Al Nassr este o perioadă de coșmar, cu patru partide la rând fără victorie. Se anunță astfel un nou sezon ratat pentru echipa lui Cristiano Ronaldo, care este foarte departe și în lupta pentru titlu în Arabia Saudită. Al Nassr ocupă locul 2, dar este la 12 puncte în spatele liderului Al Hilal.

ADVERTISEMENT