Fotbal international

Cristiano Ronaldo i-a impus un regim strict fiului său! Ce-l enervează pe starul lui Juventus

28.12.2020 | 12:34
Cristiano Ronaldo ia impus un regim strict fiului sau Cel enerveaza pe starul lui Juventus
ADVERTISEMENT

Starul lui Juventus Torino i-a impus un regim strict băiatului său și nu-i place ca acesta să consume sucuri cu acid sau să mănânce cartofi prăjiți.

Cristiano Ronaldo ar vrea că băiatul lui să-i calce pe urme și să devină jucător de fotbal. Ronaldo JR. are numai 10 ani și evoluează pentru grupele de juniori ale echipei la care joacă tatăl său.

ADVERTISEMENT

Starul portughez știe că trebuie să muncești foarte mult pentru a fi în top și este iritat atunci când băiatul lui bea sucuri cu acid sau mănâncă cartofi prăjiți.

”Nu o să pun presiune pe el ca să ajungă fotbalist”

“Vom vedea dacă fiul meu va deveni un fotbalist mare. Câteodată bea Cola și mănâncă cartofi prăjiți și asta mă irită, el știe asta.

ADVERTISEMENT

Uneori îi spun fiului meu să facă o baie în apă rece pentru a se recupera după o alergare pe banda de alergat și îmi spune ‘Tată, e foarte rece acolo’. E în regulă, are doar zece ani.

Îi spun întotdeauna că îți trebuie muncă și dedicare pentru a avea succes. Nu o să pun presiune pe el ca să ajungă fotbalist, dar mi-ar plăcea. Cel mai important lucru este să ajungă cel mai bun în domeniul său, chiar dacă e fotbal sau medicină”, a spus Ronaldo, potrivit Football-Italia.

ADVERTISEMENT

”Vacanțele fotbaliștilor vor produce numeroase discuții”

Fotbaliștii lui Juventus își vor petrece vacanța în afara Italiei și vor reveni la antrenamente pe 28 decembrie. Aceștia vor lua contact doar cu coechipierii la antrenamente și vor fi testați pentru coronavirus periodic. Cristiano Ronaldo a fost desemnat fotbalistul secolului. Este al doilea premiu primit de portughez în ultimul timp după ce a fost inclus de France  Football în cel mai tare 11 din istorie.

Chiar dacă autoritățile au încercat să limiteze răspândirea coronavirusului, ziariștii din Italia au scris despre controversele care ar putea apărea din cauza excepțiilor acordate jucătorilor. “Totul e în regulă, dar e simplu de imaginat cum vacanțele fotbaliștilor vor produce numeroase discuții, mai ales în această vreme, când multe familii din Italia nu se vor putea întâlni de sărbători.

ADVERTISEMENT

În schimb, nu e pentru prima dată când Ronaldo călătorește și aduce controverse în timpul pandemiei. Cristiano s-a întors în Torino, din Portugalia, după ce a fost testat pozitiv și s-a izolat acasă. Chiar și Vincenzo Spadafora, ministrul sportului, a intervenit atunci, spunând că a încălcat protocolul”,  au notat jurnaliștii de la Gazzetta Dello Sport.

ADVERTISEMENT