Sport

Cristiano Ronaldo își plătește regește angajații. Cu ce bani încearcă să atragă un bucătar și un majordom la vila sa de 30.000.000 de euro

Chiar înainte de Cupa Mondială, Cristiano Ronaldo a achiziționat o vilă superbă în Portugalia și acum caută să angajeze un bucătar și un majordom pe bani buni.
28.12.2022 | 19:25
Cristiano Ronaldo isi plateste regeste angajatii Cu ce bani incearca sa atraga un bucatar si un majordom la vila sa de 30000000 de euro
Chiar înainte de Cupa Mondială, Cristiano Ronaldo a achiziționat o vilă superbă în Portugalia și acum caută să angajeze un bucătar și un majordom pe bani buni. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

În urmă cu câteva luni, fotbalistul de 37 de ani a plătit 21 de milioane de euro pentru achiziționarea unei case din localitatea Quinta da Marinha, aflată la aproximativ 30 de kilometri de Lisabona.

Câți bani oferă Cristiano Ronaldo pentru un bucătar și un majordom

Proprietatea are în total peste 3.000 de metri pătrați, cu o curte de 544 de metri pătrați, și va fi gata în vara anului viitor, dar Cristiano Ronaldo încearcă să pună totul la punct până atunci și se află în căutarea unui bucătar și a unui majordom, iar banii puși la bătaie pentru aceste posturi nu sunt de neglijat.

ADVERTISEMENT

Conform Sky Sport Italia, jucătorul vrea să angajeze patru profesioniști, între care un majordom și un bucătar, pentru a avea grijă de noua sa locuință, iar salariul acestora va pleca de la 6.000 de euro pe lună.

Casa va beneficia de un garaj în care portughezul va putea ține până la 20 de mașini, va avea două piscine, una la interior și alta la exterior, o sală de forță și un teren de tenis. Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez ar plănui să se mute în casa din Quinta da Marinha după finalul carierei fotbalistului.

ADVERTISEMENT

Unde va locui portughezul dacă se transferă la Al Nassr

Cel mai probabil, Cristiano Ronaldo va părăsi Europa în această iarnă și va semna cu formația Al Nassr din Arabia Saudită un contract valabil până în vara anului 2026. Portughezul va câștiga în total cu bonusuri și din alte clauze aproximativ 200 de milioane de euro anual.

În cazul în care va ajunge să joace la Al Nassr, portughezul are mai multe variante de a locui în capitala Riyadh. O variantă este cartierul Al Muhammadiyah, cunoscut pentru restaurantele sale de top. O alta este cartierul Al Nakheel, care este popular printre familii, datorită școlilor sale internaționale.

ADVERTISEMENT

Ambele sunt aproape de stadionul de 25.000 de locuri al lui Al Nassr din parcul Mrsool. Și sunt cunoscute pentru numărul mare de complexe de lux, construite pentru rezidenții occidentali. Cele mai multe dotate cu propriile lor piscine, grădinițe, școli, magazine, clinici, săli de sport și restaurante. Astfel că, rezidenții își petrec acolo marea majoritate a timpului.

Ar mai exista și o proprietate aflată la vânzare în prezent, pentru suma de 13,6 milioane de euro. Un palat aflat la mică distanță de stadion. Și care este parte dintr-un complex care mai include, între altele, trei vile suplimentare, dar și o piscină de dimensiuni olimpice.

ADVERTISEMENT

Superstarul portughez se bucură de vacanță și a fost surprins de Georgina Rodriguez cu un cadou de sute de mii de dolari. Fotomodelul i-a dăruit cu ocazia Crăciunului o mașină Rolls-Royce Dawn White, al cărui preț variază de la 356.500 de dolari la peste 550.000 de dolari, cu tot cu accesorii.

ADVERTISEMENT