Fotbal international

Cristiano Ronaldo, luat la țintă de un fost mare atacant: „A eșuat la Juventus”

27.02.2021 | 15:49
Cristiano Ronaldo luat la tinta de un fost mare atacant A esuat la Juventus
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo este luat la țintă de un fost mare atacant din Serie A, Antonio Cassano, care suștine că superstarul portughez a eșuat la Juventus, echipă care după 9 titluri conscutive în Serie A, este momentan pe locul 3 în clasament.

Venit de la Real Madrid în 2018 pentru 120 de milioane de euro, Cristiano a cucerit două titluri în Serie A cu “bianconeri”, insuficient însă pentru a-l convinge pe Cassano că portughezul a reprezentat o mutare inspirată.

ADVERTISEMENT

De-a lungul carierei, Antonio Cassano a evoluat la cluburi uriașe din fotbalul european precum Real Madrid, AS Roma sau AC Milan, cucerind titluri importante cu fiecare dintre aceste formații.

Cristiano Ronaldo, luat la țintă de un fost mare atacant: “A eșuat la Juventus”

Antonio Cassano este de părere că Ronaldo a eșuat la Juventus și argumentează afirmația făcută: “Pentru mine, Cristiano a eşuat în aceşti trei ani. Şi aşa va fi atâta vreme cât nu câştigă Liga Campionilor.

ADVERTISEMENT

Juventus are nevoie să câștige Champions League, dar în ultima perioadă a evoluat mai slab decât înainte în această competiție. Scoatem din discuție titlurile din Serie A, acestea puteau fi câștigate și fără Ronaldo.

Este un drum greșit pe care au mers. Timp de 120 de ani, filosofia lui Juventus a fost una simplă, să câștige și punct. Cu Sarri și Pirlo au vrut să schimbe modul de joc, să își modifice filosofia în detrimentul titulurilor cucerite anterior”, a declarat Antonio Cassano.

ADVERTISEMENT

Cassano dă cărțile pe față: “Cristiano Ronaldo nu se integrează în filozofia lui Pirlo”

Fostul atacant a ținut sa precizeze că reușitele lui Ronaldo nu țin de contribuția sa din jocul echipei, ci sunt mai degrabă goluri marcate după acțiuni individuale în care portughezul excelează datorită instictului înăscut pe care îl are.

“Cristiano o să continue să marcheze în continuare goluri pentru că știe foarte bine cum să se pozționeze pe teren. Pătrunde în interior din flancul stâng, își poziționează mingea pe piciorul drept și trage la poartă.

ADVERTISEMENT

Cristiano nu se integrează în filozofia lui Andrea. Pirlo vrea să construiască ceva la Juventus, pressing avansat, atingeri de balon între linii iar Cristiano participă puțin la acest joc colectiv”, a mai adăugat Antonio Cassano pentru cotidianul AS,

ADVERTISEMENT