Fotbal international

Cristiano Ronaldo, marea dezamăgire a Cupei Mondiale și la Fanatik SuperLiga: „Îmi pare rău că gestionează atât de prost finalul de carieră”

Cristiano Ronaldo dezamăgește pretutindeni. Lusitanul a fost subiect de discuție la Fanatik SuperLiga înaintea sfertului de la CM 2022, Maroc - Portugalia.
09.12.2022 | 14:50
Cristiano Ronaldo marea dezamagire a Cupei Mondiale si la Fanatik SuperLiga Imi pare rau ca gestioneaza atat de prost finalul de cariera
Cristiano Ronaldo, marea dezamăgire a Cupei Mondiale și la Fanatik SuperLiga: „Îmi pare rău că gestionează atât de prost finalul de carieră”. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Portugalia se pregătește de cel mai important meci al ei la Campionatul Mondial din Qatar. Sâmbătă, 10 decembrie, de la ora 17:00, lusitanii dau piept cu surpriza Maroc, în penultimul sfer de finală. Cristiano Ronaldo are șanse mici să apară pe teren în primul „11”, situația superstarului fiind dezbătută intens în ultima ediție de FANATIK SUPERLIGA.

Cristiano Ronaldo, marea dezamăgire a Campionatului Mondial

CR7 a fost lăsat pe bancă la victoria lusitanilor din optimi, scor 6-1 cu Elveția. Locul său a fost luat de puștiul Goncalo Ramos, care a reușit un hattrick. Prin urmare, fotbalistul Benficăi are toate șansele să înceapa ca titular și împotriva Marocului, ceea ce ar însemna ca Ronaldo să rămână din nou pe bancă.

ADVERTISEMENT

După ce a plecat cu scandal de la Manchester United, Cristiano face acum probleme și la naționala Portugaliei. Înaintea duelului cu africanii, atacantul în vârstă de 37 de ani a amenințat că pleacă de la Cupa Mondială.

„Sunt curios cine va fi număr 9. Mi-e greu să cred că îl poate scoate pe Ramos din echipă”, a declarat Florin Gardoș, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

„Dacă marchez trei goluri mâine și peste două zile nu m-ar băga? La el e muncă, față de Messi. Messi e talent, dar Ronaldo e muncă. Sunt ani zile, ore în șir de antrenament”, a adăugat Bănel Nicoliță.

„Mie îmi pare rau că gestionează atât de prost finalul de carieră. Ce a făcut la United cu interviul ăla, acum la Mondial…”, a conchis, dezamăgit, Gardoș.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Cine se califica în semifinalele CM 2022? Pronosticurile lui Florin Gardoș și Bănel Nicoliță

Cei doi foști jucători ai Stelei au analizat toate meciurile din sferturile de finală ale Cupei Mondiale și au dezvăluit cine cred ei că va ajunge în „careul de ași”. Programul sferturilor e următorul: Croația – Brazilia (vineri, 9 decembrie, ora 17:00), Olanda – Argentina (vineri, 9 decembrie, ora 21:00), Maroc – Portugalia (sâmbătă, 10 decembrie, ora 21:00) și Anglia – Franța (sâmbătă, 10 decembrie, ora 21:00).

„Dacă vorbim de primul meci, Croația a avut culoar… Egal cu Belgia, egal cu Maroc și a bătut Canada. Pe urmă a bătut Japonia la 11 metri… Nu au impresionat ca rezultate, sigur au câțiva fotbaliști buni în lot, dar Brazilia mi s-a părut una dintre cele mai bune echipe. Nu văd o surpriză aici, cred că Brazilia se va califica.

ADVERTISEMENT

Dincolo în schimb nu o văd pe Argentina având un meci ușor chiar dacă ar fi să pariez aș paria pe o calificare a Olandei. Argentina mi se pare un Uruguay cu un Messi. El a fost cel care a mai tras echipa după el, în rest nu a impresionat ca joc. Dacă Messi nu e într-o seară bună… Olanda a arătat bine până acum. Au ajuns într- o fază avansată deși nu erau ei favoriți la început. Se vorbea de Belgia, de Spania.

Franța – Anglia e cel mai interesant meci din sferturi. Sunt curios cum va arăta meciul. Ambele au arătat bine, Anglia are o generație excepțională. Sunt câțiva jucători tineri acolo și cred că generația asta va câștiga ceva de acum încolo”, a declarat Florin Gardoș, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

Dacă Gardoș merge pe mâna Olandei fostului său coechipier de la Southampton, Virgil van Dijk, Bănel Nicoliță îl contrazice și crede că Lionel Messi le va purta pe „pume” până în semifinale.

„Eu merg pe Brazilia. Arată foarte bine. A arătat și în ultimul meci, mai ales după ce a reintrat și Neymar. Dincolo, eu merg cu Messi până la capăt. E ultimul turneu final al lui. Messi dacă va prinde un meci bun diseară, Argentina va câștiga. Eu zic că defilează Argentina, dacă Messi prinde o zi bună.

Anglia – Franța, două echipe foarte bune, au cei mai mulți jucători în cele mai puternice campionate și diferența o pot face jucătorii de valoare cum sunt Mbappe sau Kane”, a fost părerea lui Banel Nicolță.

ADVERTISEMENT