Sport

Cristiano Ronaldo, noul antrenor al lui Manchester United?! Ce cotă la pariuri are portughezul ca să-i ia locul lui Solskjaer

Ole Gunnar Solskjaer are zilele numărate la Manchester United, iar casele de pariuri au anunţat cotele pentru înlocuitorul acestuia. Pe listă a intrat şi Cristiano Ronaldo.
26.10.2021 | 17:42
Cristiano Ronaldo noul antrenor al lui Manchester United Ce cota la pariuri are portughezul ca sai ia locul lui Solskjaer
ADVERTISEMENT

Umilinţa cu Liverpool nu a fost deloc digerată de conducătorii lui Manchester United, astfel că scaunul lui Ole Gunnar Solskjaer se clatină serios. Deja a apărut o primă listă de înlocuitori, cu Antonio Conte pe primul loc, iar casele de pariuri din Anglia au venit şi cu primele cote.

Printre numele luate în calcul de bookmakeri se află şi Cristiano Ronaldo. Fotbalistul de 36 de ani devansează nume importante din fotbalul european, însă şansele sunt minime ca această variantă să fie luată în calcul.

ADVERTISEMENT

Ce cotă la pariuri are varianta “Cristiano Ronaldo, noul antrenor al lui Manchester United”

Cine ar vrea să rişte pe o variantă improbabilă, în care Cristiano Ronaldo ar fi numit antrenorul lui Manchester United, va primi o cotă de 20. Mai exact, şanse foarte mici de reuşită, însă englezii l-au poziţionat mai bine decât pe Darren Fletcher, directorul tehnic al “diavolilor”, care are o cotă de 34.

Marele favorit este Antonio Conte, liber de contract în acest moment, cu o cotă de 1,73 ca să fie noul antrenor al lui Manchester United. De altfel, presa din Anglia a susţinut că italianul ar fi dispus să vină pe “Old Trafford”.

ADVERTISEMENT

Pe locul 2, în calculul bookmakerilor, este Brendan Rodgers. Actualul antrenor al lui Leicester City este cotat cu 7,00 pentru o mutare în timpul sezonului. Podiumul este completat de Zinedine Zidane, cu o cotă de 10.

În faţa lui Cristiano Ronaldo, considerat a şaptea opţiune în opinia bookmakerilor, sunt Erik ten Haag (cotă 12, antrenorul lui Ajax), Mauricio Pochettino (12, antrenorul lui PSG) şi Graham Potter (15, antrenorul lui Brighton).

ADVERTISEMENT

Ole Gunnar Solskjaer a primit o ultimă şansă

Luni, la o zi după umilinţa cu Liverpool, şefii lui Manchester United s-au întâlnit într-o şedinţă şi au analizat situaţia de la echipă. Chiar dacă fanii cer demiterea de urgenţă a lui Ole Gunnar Solskjaer, presa din Anglia a anunţat că norvegianul a mai primit o ultimă şansă.

Astfel, soarta lui Ole Gunnar Solskjaer ar putea să fie decisă de rezultatul derby-ului cu Tottenham, meci programat să se dipuste sâmbătă, de la ora 19:30. În cazul unei înfrângeri, norvegianul ar urma să plece.

ADVERTISEMENT

Sezon dezamăgitor pentru Manchester United

După 9 etape din actualul sezon al Premier League, Manchester United ocupă locul 7, la 8 puncte în spatele lui Chelsea, liderul din Anglia. În Cupa Ligii, “diavolii” au fost eliminaţi în 16-imile de finală, de West Ham United, însă trofeul era considerat un obiectiv secundar.

Chiar dacă este pe primul loc în Grupa F din Liga Campionilor, Manchester United nu a convins deloc. “Diavolii” au fost învinşi de Young Boys Berna, dar au câştigat, cu mult noroc, meciurile cu Villarreal şi Atalanta.

Ole Gunnar Solskjaer este antrenorul lui Manchester United din decembrie 2019, când i-a luat locul lui Jose Mourinho. Chiar dacă are un procentaj bun de victorii, 54,88, pe locul 3 în istoria clubului, norvegianul nu a câştigat niciun trofeu.

ADVERTISEMENT