Sport

Cristiano Ronaldo, „pe făraș” la Manchester United! Cinci granzi din Europa se luptă pentru semnătura lusitanului

Manchester United a ratat calificarea în UEFA Champions League, iar acest lucru l-a nemulțumit total pe Cristiano Ronaldo. Portughezul vrea să plece de pe Old Trafford și are mai multe variante de transfer.
06.07.2022 | 12:38
Cristiano Ronaldo pe faras la Manchester United Cinci granzi din Europa se lupta pentru semnatura lusitanului
Cristiano Ronaldo, „pe făraș” la Manchester United! Cinci granzi din Europa se luptă pentru semnătura lusitanului. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo (37 de ani) mai are contract cu Manchester United până în vara lui 2023, dar portughezul se gândește serios să plece încă de acum de pe Old Trafford. Jurnaliștii spanioli de la AS au dezvăluit care sunt cele cinci echipe care au cele mai mari șanse să îl transfere pe CR7.

Povestea de dragoste dintre Cristiano Ronaldo și Manchester United e aproape de final. Cele cinci opțiuni pe care le are superstarul portughez

„Imediat după ce Ronaldo le-ar fi comunicat celor din conducerea lui Manchester United că vrea să părăsească clubul în această vară, de serviciile lusitanului s-au interesat mai multe formații de top.

ADVERTISEMENT

În momentul de față, starul ‘diavolilor roșii’ are cinci variante de transfer, astfel că este interesant de aflat ce va alege fotbalistul, ținând cont că pe urmele sale sunt mai multe rivale ale formațiilor pentru care a evoluat de-a lungul carierei”, anunță AS.com.

Interesant este că pe lista celor cinci formații care sunt extrem de interesate de serviciile lui Cristiano Ronaldo nu se regăsește niciuna din fostele echipe la care a evoluat. Pe lângă Manchester United, lusitanul a mai jucat pentru Sporting Lisabona, Real Madrid și Juventus.

ADVERTISEMENT

Bayern Munchen este una dintre formațiile care sunt cu ochii pe Ronaldo. Nemții au negat interesul pentru portughez, dar cel mai bun marcator din istoria Ligii Campionilor rămâne în atenția lor, având în vedere că Robert Lewandowski este pe picior de plecare. CR7 poate fi înlocuitorul perfect pentru super golgheterul polonez.

Chelsea pare să aibă cele mai mari șanse să îl „fure” pe Cristiano Ronaldo de la Manchester United. „Albaștrii” Au discutat deja cu impresarul Jorge Mendes, iar noul club al lui Todd Boehly este gata să îl facă pe atacantul în vârstă de 37 de ani să-i trădeze pe „diavolii roșii”.

ADVERTISEMENT

Barcelona încearcă și ea să îl determine pe lusitan să trădeze, având în vedere trecutul „blanco” al lui Cristiano. În urmă cu câteva săptămâni, Jorge Mendes și Joan Laporta s-au întâlnit, dar, deocamdată, situația financiară a catalanilor e incertă și nu se știe dacă își pot permite un transfer precum cel al lui Ronaldo.

Napoli și AS Roma sunt ultimele două formații care visează la CR7. De Laurentiis crede că transferul lusitanului ar fi unul istoric. Odată cu venirea lui Cristiano, „Gli Azzurri” ar putea spera în sfârșit, cu adevărat, la primul titlu după 32 de ani de secetă. La polul opus, Jose Mourinho își vrea conaționlul pe Olimpico, cu care a mai lucrat la Real Madrid între 2010 și 2013.

ADVERTISEMENT

Activitatea din mercato a lui Man United îl nemulțumește pe Ronaldo

Ratarea calificării în Liga Campionilor nu este neapărat motivul principal pentru care Ronaldo vrea să plece de pe Old Trafford. Portughezul vrea să vadă mai multă ambiție din partea echipei lui Erik ten Hag, care, deocamdată, nu l-a adus decât pe Tyrell Malacia, un fundaș stânga în vârstă de 22 de ani.

Un al doilea motiv poate fi reprezentat și de reducerea salarială pe care clubul i-a făcut-o „șeptarului”. Pentru că nu au prins grupele Ligii, șefii grupării din Manchester le-au tăiat fotbaliștilor 25% din leafă pentru sezonul viitor. În urma acestei decizii, Ronaldo pierde aproximativ șase milioane de euro.

  • 30 de milioane de euro e cota de piață a lui Cristiano Ronaldo, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT