Sport

Cristiano Ronaldo pleacă de la Manchester United?! Portughezul, dat de gol de propria soră: „Caută-ți o echipă mai bună”

Cristiano Ronaldo (37 de ani) va rata sezonul viitor prezența în Liga Campionilor, dacă alege să rămână la Manchester United. „Diavolii” nu mai au șansel a top 4, după 0-4 cu Brighton.
09.05.2022 | 22:44
Cristiano Ronaldo pleaca de la Manchester United Portughezul dat de gol de propria sora Cautati o echipa mai buna
Cristiano Ronaldo, atacant Manchester United. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Sunt șanse mari ca superstarul lusitan să se despartă de Manchester United după doar un sezon. Deoarece viitoarea echipă a lui Erik ten Hag a ratat obiectivul, salariul lui CR7 va fi diminuat cu 25%.

Sora lui Cristiano Ronaldo vrea ca lusitanul să plece de la Manchester United

Una dintre cele două surori ale lui Cristiano, Katia Aveiro (44 de ani), pare de acord cu o posibilă despărțire a atacantului de Manchester United. Aceasta a apreciat pe Instagram o postare în care Ronaldo era sfătuit să plece de pe „Teatrul Viselor”.

ADVERTISEMENT

„E foarte trist să-l vedem pe Cristiano Ronaldo în această situație, la această echipă a lui Manchester United.

El nu trebuie să rămână ca să-și demonstreze dragostea pentru club, a făcut-o deja când s-a întors, deși avea o ofertă de la Manchester City, un club cu un lot mult superior, dar și cu un antrenor mai bun.

ADVERTISEMENT

Cristiano trebuie să se gândească la Cristiano acum. Manchester United va mai exista încă 1000 de ani de acum încolo.

Cristiano, tu ai încă patru sau cinci ani rămași în carieră. Caută-ți o echipă mai bună, pentru că meriți și încă mai poți câștiga multe trofee”, a fost postarea apreciată de sora lui Cristiano Ronaldo, conform manchestereveningnews.

ADVERTISEMENT

Ratarea Ligii Campionilor, dezastru financiar pentru „diavolii roșii”

Din cauză că nu a prins top 4, condiție obligatorie pentru ca fotbaliștii vicecampioanei Angliei să rămână cu același salariu și în ediția 2022-2023, sunt șanse foarte mari ca Manchester United să rămână fără câțiva fotbaliști importanți în pauza competițională, printre care și Ronaldo.

Jurnaliștii de la Daily Star susțin că „diavolii roșii” vor pierde aproape un sfert din veniturile anuale, pentru că fotbaliștii antrenați în prezent de Ralf Rangnick nu s-au calificat în grupele UEFA Champions League.

ADVERTISEMENT

În prezent, „șeptarul” lui Man United încasează un salariu de 29 de milioane de euro pe an, iar acesta va fi diminuat la „doar” 22 de milioane de euro pe an. Cu o etapă rămasă până la finele Premier League, United e pe locul 6, cu 58 de puncte.

ADVERTISEMENT