Sport

Cristiano Ronaldo primește premii și în vacanță. Aclamat la scenă deschisă la Dubai. Video

Cristiano Ronaldo a profitat de pauza din Premier League și a plecat într-o vacanță de lux, dar nu are parte de prea multă odihnă el fiind premiat de Globe Soccer.
28.01.2022 | 22:37
Cristiano Ronaldo primeste premii si in vacanta Aclamat la scena deschisa la Dubai Video
ADVERTISEMENT

Managerul lui Manchester United, Ralf Rangnick, le-a oferit elevilor lui o scurtă vacanță, iar atacantul portughez folosește timpul pentru a-și reîncărca bateriile la Dubai.

Superstarul de pe Old Trafford a plecat în Emiratele Arabe Unite alături de iubita sa Georgina Rodriguez, care de curând a împlinit 28 de ani, și de copiii săi.

ADVERTISEMENT

Aflat în vacanță la Dubai, Cristiano Ronaldo a primit premiul Globe Soccer

Deși încearcă să se odihnească în vacanța dinaintea părții a doua a sezonului, Cristiano Ronaldo nu a putut refuza un nou premiu. El a primit trofeul Globe Soccer pentru cel mai bun marcator din toate timpurile.

Superstarul portughez, care a marcat 803 goluri în cele 1.104 meciuri jucate în întreaga sa carieră, a fost recompensat pentru cifrele sale fantastice în cadrul unei ceremonii ce a avut loc la Dubai Exhibition Centre în fața unui public cald.

ADVERTISEMENT

După ce a primit premiul, atacantul lui Manchester United a ținut un discurs emoționant: ”Ascultați-mă cu atenție. Ce urmează să spun este din inimă. Nu mă așteptam să văd atât de mulți oameni cum mă așteaptă aici.

Voi sunteți motivația mea de a juca fotbal. Fără voi, fotbalul nu ar fi la fel. Noi suntem ghidați de fanii noștri. Căldura și dragostea suporterilor mă fac să mă simt foarte mândru. Nu am cuvinte să mă exprim”.

ADVERTISEMENT

Apariție surprinzătoare la întâlnirea cu șeicii

Cu o zi în urmă, Cristiano Ronaldo s-a întâlnit cu şeicul Mohammed bin Rashid Al Maktoum, vicepreşedintele Emiratelor Arabe Unite, şi cu şeicul Hamdan bin Mohammed bin Rashid Al Maktoum, Prinţul Moştenitor al Dubaiului.

Chiar dacă a participat la o întâlnire cu înalţi demnitari ai statului, fotbalistul de 36 de ani a apelat la o vestimentaţie casual. El a venit îmbrăcat cu o pereche de pantaloni scurţi, de culoare roşie şi cu un hanorac, acesta atrăgând imediat atenţia.

ADVERTISEMENT

Ronaldo, decisiv pentru Manchester United

Cristiano Ronaldo s-a enervat pe doi dintre coechipierii săi de la Manchester United, iar presa din Anglia scrie despre o ruptură din vestiarul ”diavolilor roșii”. Colegii pe care portughezul s-a enervat sunt Mason Greenwood și căpitanul Harry Maguire, cei doi dezamăgindu-l în timpul confruntării cu West Ham.

Dacă starul portughez va rămâne la Manchester United și în viitorul sezon, acesta se va confrunta cu o reducere de 25% a salariului – în cazul în care clubul nu reușește să se califice în Liga Campionilor. Atacantul de 36 de ani încasează în prezent 480.000 de lire sterline pe săptămână de la Manchester United, ceea ce înseamnă aproape 30 de milioane de euro pe an.

Revenirea lui Cristiano la Manchester United a creat un impact în lumea fotbalului. Atacantul a marcat, de la începutul sezonului 2022-2023, nu mai puțin de 8 goluri în Premier League și alte 6 goluri în Liga Campionilor, reușind să-i califice pe “diavoli” în optimile de finală pe primul loc în grupă.

ADVERTISEMENT