Sport

Imaginea zilei: Georgina Rodriguez, urare specială de ziua de naștere pe celebrul Burj Khalifa. Video

Georgina Rodriguez, iubita lui Cristiano Ronaldo, a împlinit 28 de ani pe data de 27 ianuarie, iar modelul argentinian a avut parte de o surpriză uriașă.
27.01.2022 | 19:56
Imaginea zilei Georgina Rodriguez urare speciala de ziua de nastere pe celebrul Burj Khalifa Video
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez sunt împreună de peste cinci ani și au împreună o fetiță. Sursă foto: Facebook Cristiano Ronaldo
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo a devenit viral pe Instagram, după ce a postat un video special cu ocazia zilei de naștere a iubitei sale, Georgina Rodriguez, a cărei imagine a apărut pe celebrul hotel din Dubai.

Starul portughez al lui Manchester United se află într-o relație cu argentinianca de mai bine de cinci ani, iar cei doi au împreună o fată, pe Alana Martina.

ADVERTISEMENT

Georgina Rodriguez, sărbătorită pe celebrul hotel din Dubai, Burj Khalifa: „La mulți ani, Gio!”

Georgina Rodriguez a avut parte de cel mai frumos cadou cu ocazia zilei sale de naștere. Mai multe fotografii și un video cu celebrul model argentinian au apărut proiectate pe cea mai înaltă clădire din Dubai, Burj Khalifa.

Cristiano Ronaldo a postat imaginile pe pagina sa oficială și i-a transmis un mesaj simplu iubitei sale: „La mulți ani, iubita mea!”.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Cristiano Ronaldo va împlini 37 de ani pe data de 5 februarie și este cu nouă ani mai mare decât partenera sa de viață.

Cristiano se află în zodia Vărsătorului, iar conform astrelor, 2022 va fi pentru starul portughez un an al succesului, care i-ar putea aduce un nou Balon de Aur.

ADVERTISEMENT

5 februarie a fost declarată de suporteri ziua geniilor în fotbal, în această zi fiind născuți și alți fotbaliști legendari precum brazilianul Neymar, Carlos Tevez, Pep Guardiola și nu în ultimul rând Gheorghe Hagi.

Georgina Rodriguez, ruptură definitivă de propria familie, adoptată de cea a lui Cristiano Ronaldo

Georgina Rodriguez a fost aspru criticată de membrii familiei, deoarece ar fi ascuns faptul că tatăl ei a decedat: „Nimeni nu ne-a spus că Jorge a murit, nu știu de ce Georgina nu ne-a spus, am încercat să o contactez. I-am scris lui Cristiano pe Facebook: ‘ai lângă tine cea mai rea femeie, iar dacă vrei să afli mai multe, ia legătura cu mine.

ADVERTISEMENT

Nimeni nu ne-a spus că Jorge a murit, nu știu de ce Georgina nu ne-a spus, am încercat să o contactez. I-am scris lui Cristiano pe Facebook: ‘ai lângă tine cea mai rea femeie, iar dacă vrei să afli mai multe, ia legătura cu mine”, au șocat unchiul și mătușa argentiniancei, care nici măcar nu știu unde este îngropat tatăl Georginei.

Sora vitregă a Georginei a desființat-o de asemenea: „Când a fost ziua fiului meu, am întrebat-o dacă putea să-l roage pe Cristiano să dea un autograf pe un tricou pentru băiatul meu și a a zis ‘Nu’. Ea nu avea de gând să îl deranjeze, pentru că era în vacanță”, a surprins și Patricia Rodriguez.

Cu toate acestea, Georgina Rodriguez a fost primită cu brațele deschise în familia lui Cristiano Ronaldo, iar mama starului portughez o apreciază foarte mult: „Georgina este o fată bună și este un mare sprijin pentru Cristiano”, a spus Maria Dolores dos Santos Aveiro.

ADVERTISEMENT