Sport

Cristiano Ronaldo s-a mutat într-un palat de 14 milioane de euro! Detaliile care l-au convins pe starul portughez

Cristiano Ronaldo și familia sa au lăsat în urmă hotelul care i-a găzduit până acum și s-a mutat în noua sa reședință care valorează 14 milioane de euro.
28.02.2023 | 19:33
Cristiano Ronaldo sa mutat intrun palat de 14 milioane de euro Detaliile care lau convins pe starul portughez
Cristiano Ronaldo s-a mutat într-un palat de peste 14 milioane de euro.
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo este decis să-și pună amprenta și-n Arabia Saudită. Și nu vrea doar titlul, cu Al Nassr, ci și titlul de golgeter. Și chiar dacă a pornit cu handicap, debutând pentru noua sa echipă doar în urmă cu cinci etape, a marcat deja de 8 ori. Și a ajuns la numai 5 lungimi de liderul ierarhiei, colegul său de echipă, Anderson Talisca.

Cristiano Ronaldo și-a adăugat la portofoliul de reședințe un ”palat” de peste 14 milioane de euro

Cristiano Ronaldo a fost primit cu un entuziasm total de către fanii lui Al Nassr. Însă, știți deja, mutarea sa în Arabia Saudită are o miză mai importantă la nivel național.

ADVERTISEMENT

Precum vecinii din Qatar, saudiții vor să folosească fotbalul pentru a-și cosmetiza imaginea internațională. Și să-și crească atractivitatea în fața occidentalilor.

Demers cu un plan pe termen lung, sub oblăduirea FIFA. Punctul central este organizarea Campionatului Mondial din 2030. Iar un prim pas către acest obiectiv îl poate reprezenta Cupa Mondială a Cluburilor, pe care o va găzdui în această iarnă.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo este și el un vector important. Pentru că va deține poziția de ”ambasador”. Iar până atunci poate susține demersul nu doar în teren, ci și prin intermediul forței sale în social media.

Astfel că saudiții nu s-au uitat la bani. Și aceasta nu doar când a venit vorba despre salariul pe care i-l plătesc, ci și în ceea ce privește condițiile pe care i le oferă în Riad.

ADVERTISEMENT

Lux opulent într-o zonă de top din Riad

Iar ținta a fost, încă din start, după cum ați aflat deja în FANATIK, un palat situat în zona Al Muhammadiyah, cunoscută pentru restaurantele sale de top. Și care se află la mică distanță de stadionul lui Al Nassr.

Faptul că acesta era listat pe piață la un preț de start de 13,6 milioane de euro n-a fost o problemă. De altfel, scrie presa arabă, în cele din urmă tranzacția s-a făcut pentru peste 14 milioane. Doar că procedurile au durat o vreme.

ADVERTISEMENT

Acesta este motivul pentru care Cristiano, Georgina și cei mici, dar și staff-ul său, au fost găzduiți într-unul dintre cele mai luxoase hoteluri din Riad. Unde au închiriat două etaje, pentru 280.000 de euro pe lună.

Clubul a plătit cei 560.000 de euro imediat ce Ronaldo și ai săi au ajuns, săptămâna trecută, în noua reședință. Una care are o clădire principală, cu 8 dormitoare și living cu piscină interioară.

În plus, reședința, complet închisă, este dotată cu piscină olimpică, spații verzi ample și 3 clădiri suplimentare, pentru invitați, dar și personalul și staff-ul jucătorului.

ADVERTISEMENT