Sport

Cristiano Ronaldo și-a felicitat colegii după hat-trick-ul din Manchester United – Norwich 3-2: „Efort extraordinar din partea tuturor!”

Cristiano Ronaldo a marcat un hat-trick senzațional în partida Manchester United - Norwich, scor 3-2. După meci, portughezul și-a felicitat colegii pentru efortul depus.
16.04.2022 | 22:13
Cristiano Ronaldo sia felicitat colegii dupa hattrickul din Manchester United  Norwich 32 Efort extraordinar din partea tuturor
ADVERTISEMENT

Manchester United a reușit să se impună în fața lui Norwich, scor 3-2, în etapa a 33-a din Premier League, grație hat-trick-ului marcat de Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo și-a felicitat colegii după hat-trick-ul din Manchester United – Norwich 3-2

Printr-o postare pe Instagram, Cristiano Ronaldo și-a exprimat fericirea pentru hat-trick-ul marcat în fața lui Norwich. Totodată, portughezul și-a felicitat colegii de la Manchester United pentru efortul depus.

ADVERTISEMENT

„Sunt foarte fericit de această victorie și pentru că am revenit pe drumul cel bun în Premier League. După cum am spus mai devreme, realizările individuale contează doar atunci când ne ajută să ne atingem obiectivele ca echipă, iar al 60-lea hat-trick din cariera mea este mult mai important pentru că ne-a adus cele trei puncte.

Bravo, băieți, efort extraordinar din partea tuturor. Nu renunțăm, ne luptăm până la capăt!”, a scris Cristiano Ronaldo, pe Instagram.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Cristiano Ronaldo a revenit la Manchester United, în vara lui 2021, de la Juventus, pentru 15 milioane de euro. Acesta mai are contract până în 2023 cu formația de pe „Old Trafford”.

Erik ten Hag ar putea să-l înlocuiască pe Ralf Rangnick la Manchester United

Presa din străinătate a anunțat că Manchester United a ajuns la un acord verbal cu Erik ten Hag, actualul tehnician de la Ajax, pentru a prelua echipa din vară și a-l înlocui pe Ralf Rangnick.

ADVERTISEMENT

„E foarte exigent. Dacă cineva dă dovadă de lipsă de concentrare sau de implicare, atunci nu va juca. E foarte interesat de partea tactică, a învățat de la Pep Guardiola la Bayern. Îmi place stilul lui. Este o plăcere să urmăresc echipele pe care le antrenează.

Îi place să joace la fel ca lui Pep la Manchester City, fără atacant, cu jucători care vin din spate. Partea enervantă este că este cu gândul la fotbal tot timpul. Nu există nicio șansă să-l găsești făcând ceva greșit. Așa că atunci când spune că ai făcut ceva greșit, trebuie să respecți ceea ce spune”, a declarat Nick Marsman, pentru The Sun, despre Erik ten Hag.

ADVERTISEMENT
  • 35 de milioane de euro este cota lui Cristiano Ronaldo, conform transfermarkt.com