Life

Cristina Bâtlan, de la Imperiul Leilor, mărturisiri despre viața de mamă: „La 12 ani l-am trimis singur din China în România”

Cristina Bâtlan, de la Imperiul Leilor, a făcut mărturisiri despre viața de mamă. Aceasta se descrie drept „atipică”, chiar dacă atunci când Adi, fiul său, era mai mic, era extrem de protectoare.
25.05.2022 | 13:34
Cristina Batlan de la Imperiul Leilor marturisiri despre viata de mama La 12 ani lam trimis singur din China in Romania
Cristina Bâtlan de la Imperiul Leilor, mărturisiri despre viața de mamă. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Cristina Bâtlan de la Imperiul Leilor a povestit cum este ca mamă. Are un fiu de 18 ani, pe Adi, cu care se înțelege foarte bine.

Cristina Bâtlan, de la Imperiul Leilor, o mamă foarte grijulie

Cristina Bâtlan de la Imperiul Leilor a recunoscut că a fost o mamă grijulie mereu și chiar și acum se teme când fiul ei nu este acasă.

ADVERTISEMENT

Dar, când copilul acesteia avea 10-11 ani, nu îl lăsa să facă nimic de unul singur, ci numai cu bona, după cum a mărturisit chiar ea la emisiunea Vorbește lumea de la Pro TV.

Pentru a scăpa de temerile sale privind siguranța copilului când este singur a decis să îl lase să se întoarcă singur acasă din China, la 12 ani.

ADVERTISEMENT

„Adi pe la 11 ani abia că știa să meargă singur în parc. Eram niște părinți care îi dădeam bonă, bonă la bonă. Când a făcut 12-13 ani, am zis trebuie să trec peste teama asta tâmpită.

Îl trimit singur din China în România cu avionul. L-am pus la business class. N-a știut că are un adult. Am pus pe cineva în avion cu el.

ADVERTISEMENT

Știam că tot echipajul va avea grijă de el. M-a sunat ‘Tu crezi că chinezul are grijă de mine sau eu de el?’ ”, a povestit jurata de la Imperiul Leilor.

Cristina Bâtlan de la Imperiul Leilor spune că este o mamă atipică

În relația cu fiul ei, Cristina Bâtlan de la Imperiul Leilor încearcă să își amintească de momentele sale de adolescentă, tocmai de aceea fiind destul de permisivă.

ADVERTISEMENT

Totuși, dacă fiul ei lipsește prea mult de acasă, nu ezită să îl sune să vadă dacă este bine, dar acesta îi amintește că, probabil, la vârsta lui și jurata de la Imperiul Leilor făcea aceleași lucruri.

„Eu sunt o mamă atipică, ăsta e cel mai mare noroc. Înțeleg repede cum e realitate. Când vine târziu acasă, se face 1, 2, îl sun ‘Mama, tu cum făceai la vârsta mea?’ Are 18 ani”, a spus aceasta la emisiunea Vorbește lumea de la Pro TV.

Cu ce se ocupă fiul Cristinei Bâtlan de la Imperiul Leilor

Deși are 18 ani, fiul Cristinei Bâtlan de la Imperiul Leilor are propria firmă, fiind un urmaș al mamei sale în afaceri. Mai mult, Adi a început propriul business la doar 15 ani.

„Adi nu se juca pe calculator, el spunea ‘Mama eu vreau să fac un business’. A făcut primul business la 15 ani. Acum are propria firmă”, a mai spus aceasta.

În această seară, la Pro TV, are loc ultima ediție din emisiunea Imperiul Leilor.

ADVERTISEMENT