Life

Cristina Belciu, dezvăluiri despre relația cu tatăl ei: “Întruchipează tot ce îmi doresc eu să găsesc într-un bărbat”

Cristina Belciu a vorbit despre relația pe care o are cu tatăl ei. Pentru ea, acesta reprezintă modelul bărbatului pe care îl vrea alături.
11.12.2022 | 18:00
Cristina Belciu dezvaluiri despre relatia cu tatal ei Intruchipeaza tot ce imi doresc eu sa gasesc intrun barbat
Cristina Belciu a vorbit despre relația cu tatăl ei. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cristina Belciu (25 de ani) a vorbit despre relația pe care o are cu tatăl ei. Tânăra vede în părintele ei un model al bărbatului ideal, pe care și l-ar dori în viața ei.

Ce spune Cristina Belciu despre relația cu tatăl ei

Fotomodelul a avut o relație cu Cristian Boureanu, lucru care a adus-o în atenția publicului. Cei doi s-au cunoscut la finalul anului trecut și au fost împreună pentru o perioadă scurtă.

ADVERTISEMENT

Părinții Cristinei Belciu nu au fost de acord cu povestea de iubire dintre fiica lor și fostul politician.

Cu toate acestea, influencerița este foarte apropiată de cei care i-au dat viață. Vedeta are o relație foarte bună mai ales cu tatăl ei, pe care îl consideră un adevărat model al bărbatului pe care și l-ar dori alături.

ADVERTISEMENT

Tatăl Cristinei Belciu a știut întotdeauna să se impună, dar într-un mod amabil, fără să creeze tensiuni.

“Am plecat de la tatăl meu, am zis că el este modelul meu de bărbat.

Este bărbatul acela care știe să se impună într-un mod frumos, are sensibilitate, dar și masculinitate, știe să se comporte cu o femeie, știe să o respecte, dar, în același timp, nu se lasă manipulat de sexul frumos, știe să pună problema și să facă lucrurile de mână.

ADVERTISEMENT

Pentru mine, tata întruchipează tot ce îmi doresc eu să găsesc într-un bărbat.”, a declarat tânăra la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

De ce nu au fost de acord părinții Cristinei Belciu cu relația dintre ea și Cristian Boureanu

Relația Cristinei Belciu cu Cristian Boureanu nu a fost pe placul părinților ei, care și-ar fi dorit pe cineva mai tânăr pentru fiica lor. Între fotomodel și politician este o diferență de vârstă de aproximativ 25 de ani.

ADVERTISEMENT

În schimb, tânăra vrea pe cineva cu care poate construi ceva și nu doar un bărbat care să arate bine din punct de vedere fizic.

“Ar vrea să mă vadă cu un bărbat de vârsta mea, eu am alte dorințe. Îmi doresc un partener mai mult, decât un bărbat frumușel, liniștit. Îmi doresc un bărbat cu care să pot să construiesc ceva.”, a mai spus ea.

Deși nu mai formează un cuplu cu Cristian Boureanu, Cristina Belciu spune că cei doi au rămas în relații bune. Acum câteva luni, vedeta a spus că știe că se va putea baza pe fostul politician dacă va avea nevoie.

ADVERTISEMENT