Life

Cristina Ciobănașu, mesaj subtil pentru actuala iubită a lui Vlad Gherman. Ce i-a scris Oanei Moșneagu

Cristina Ciobănașu nu a părut surprinsă de relația dintre Vlad Gherman și Oana Moșneagu. Fosta iubită a actorului nu s-a abținut și i-a trimis Oanei un mesaj ușor ironic.
01.02.2022 | 14:47
Cristina Ciobanasu mesaj subtil pentru actuala iubita a lui Vlad Gherman Ce ia scris Oanei Mosneagu
Cristina Ciobănașu, mesaj subtil pentru actuala iubită a lui Vlad Gherman.
ADVERTISEMENT

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au despărțit după aproape 9 ani. Aceasta și-a refăcut rapid viața, în timp ce actorul a avut nevoie de o perioadă mai mare de timp pentru a avea o nouă relație.

De curând, Vlad Gherman a recunoscut că formează un cuplu cu Oana Moșneagu.

Nu după mult timp, Cristina Ciobănașu a fost ușor ironică la adresa colegei sale.

Cristina Ciobănașu, mesaj subtil pentru actuala iubită a lui Vlad Gherman. Ce i-a scris Oanei Moșneagu

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au recunoscut că trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Fosta iubită a actorului, Cristina Ciobănașu, nu a așteptat mult și i-a trimis colegei sale un mesaj ușor ironic.

ADVERTISEMENT

Totul a pornit după o postare făcută de Oana Moșneagu. Personajul pe care aceasta îl interpretează în serialul Adela, Andreea, a revenit în poveste după ce s-a crezut că a murit.

Cu această ocazie, iubita lui Vlad Gherman a început din nou să posteze imagini și fotografii din îndrăgitul serial. Astfel, a făcut primul filmuleț de pe platourile de filmare.

ADVERTISEMENT

“Fac și eu un story, că nu am mai făcut de mult timp, pentru că lumea nu știa că Andreea trăiește”, a fost mesajul Oanei Moșneagu pentru fanii săi.

Cristina Ciobănașu nu s-a putut abține și a comentat imediat.

“Te simți bine acum că poți să postezi și tu ?!”, a spus fosta iubită a lui Vlad Gherman.

Cum a reacționat Oana Moșneagu după ce Vlad Gherman a anunțat că formează un cuplu

În urmă cu câteva zile, Vlad Gherman a confirmat pentru fanii săi că are o relație cu Oana, colega sa de platou. Internauții au reacționat rapid și au postat zeci de mesaje în care îi felicitau. Cei doi actori au decis să le mulțumească, așa că au postat un filmuleț.

ADVERTISEMENT

“Asta e fața ei când spune: Vă mulțumim pentru mesaje, le-am citit aproape pe toate și ne-am bucurat tare mult să vedem atâtea reacții frumoase”, a spus actorul.

Reacția Oanei a fost însă total neașteptată.

“Nu sunt cu Vlad Gherman, nu! M-a obligat, m-a forțat, m-a plătit. De fapt, eu l-am plătit pe el ca să vină followers și like-uri”, a spus aceasta în glumă.

ADVERTISEMENT