Life

Cristina Cioran, pe mâna medicilor esteticieni: ”Mici intervenții, așa, finuțe”

Cristina Cioran a trecut pragul cabinetului estetic. Ce și-a făcut actrița înainte să împlinească 46 de ani. Ziua ei este pe 24 iulie.
11.07.2023 | 11:10
Cristina Cioran pe mana medicilor esteticieni Mici interventii asa finute
Cristina Cioran a trecut pragul cabinetului estetic. Ce și-a făcut actrița înainte să facă 46 de ani. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare a emisiunii Acces Direct, de la Antena 1, a ajuns pe mâna medicilor esteticieni. Vedeta și-a făcut mici intervenţii, finuţe care să o ajute să mai ”șteargă” din amprenta pusă de trecerea anilor.

Cristina Cioran a trecut pragul cabinetului estetic. Ce și-a făcut actrița înainte să împlinească 46 de ani

Cristina Cioran a trecut pragul cabinetului estetic în urmă cu puțină vreme. Actrița din telenovela Numai iubirea a explicat ce și-a făcut înainte să împlinească 46 de ani. Blondina vrea ca aceste intervenții să o facă fericită.

ADVERTISEMENT

Mai exact, a apelat la ştergerea ridurilor de la coada ochiului cu ajutorul botoxului. De asemenea, substanța a fost introdusă și pe ridurile orizontale de pe frunte și dintre sprâncene. În plus, medicii i-au creat un efect de lifting, fără bisturiu.

Concret, este vorba de proceduri estetice la nivelul feței care să o ajute pe vedetă să aibă o piele mai tonifiată. Modificările sunt subtile, fosta moderatoare TV fiind mulțumită de rezultatele pe care deja le resimte.

ADVERTISEMENT

„Am apelat la medicul estetician pentru mici intervenţii, aşa, finuţe, să nu se vadă, să nu ştie toată lumea, dar să mă facă să fiu fericită şi să fiu un pic mai mult admirată, poate! Îmi place foarte mult să mă ocup şi de mine.

M-am ocupat prea mult de ceilalți, aşa că am decis, cadou de 46 de ani, să mă ocup şi de mine!”, a mărturisit Cristina Cioran după ce a ieșit din cabinetul esteticianului pentru publicația click.ro.

ADVERTISEMENT

Cristina Cioran, planuri de viitor

Cristina Cioran are câteva planuri de viitor, vara aceasta fiind extrem de ocupată. Blondina revine în activitate după nașterea fiicei sale, Ema, și în curând va lansa un canal de Youtube legat de gătit, deși nu este un profesionist în domeniu.

Îi place să gătească și o relaxează atunci când pregătește diverse preparate culinare. În plus, adoră să îi facă pe ceilalți fericiți cu mâncarea sa. În altă ordine de idei, actrița spune că are o relație bună cu fostul iubit.

ADVERTISEMENT

Fostul partener de viață, Alexandru, o vede mai des pe fetița sa și lucrurile au intrat pe făgașul normal între ei. Cristina Cioran a trecut peste replicile tăioase pe care și le-a adresat cu tatăl copilei după despărțire.

ADVERTISEMENT