Life

Cristina Demetrescu anunță schimbări majore pentru mai multe zodii. Ce nativi au noroc până la finalul lui iunie

Cristina Demetrescu prevede modificări remarcabile pentru nativi. Ce semne sunt binecuvântate până la sfârșitul lui iunie.
17.06.2023 | 10:14
Cristina Demetrescu anunta schimbari majore pentru mai multe zodii Ce nativi au noroc pana la finalul lui iunie
Cristina Demetrescu prevede modificări remarcabile pentru nativi. Ce semne sunt binecuvântate până la sfârșitul lui iunie. Sursa foto: captură video Youtube / Pinterest. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Un astrolog extrem de cunoscut anunță schimbări majore pentru mai multe zodii. Ce nativi au noroc până la finalul lui iunie. Mercur va sta în zodia Gemeni în următoarele două săptămâni și aduce rezolvarea multe lucruri.

Cristina Demetrescu prevede modificări remarcabile pentru nativi. Ce semne sunt binecuvântate până la sfârșitul lui iunie

Cristina Demetrescu a spus în emisiunea Vorbește lumea, de la Pro TV, că Saturn va retrograda în zodia Pești pentru 4 luni de zile, perioadă în care se pot reactiva suferințe mai vechi, emoționale, fizice sau psihice. Pluto se întoarce în Capricorn, multe planete fiind în Leu, cum ar fi: Marte și Lilith.

ADVERTISEMENT

Berbec

Stai foarte bine la capitolul comunicare și afli informații importante. Te descurci și rezolvi multe sarcini. Se cer schimbări profesionale.

Taur

Mercur este pe casa banilor, ceea ce înseamnă că scapi de blocajele financiare. Lucrurile se pun la punct. Poate lipsi o evoluție spirituală.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Te descurci foarte bine. Te exprimi ușor și îi pui pe toți la punct, se rezolvă toate problemele. Ai întotdeauna idei istețe și inteligente.

Rac

Ar fi cazul să refaci unele analize medicale. Se anunță schimbări în relațiile conjugale și lucrurile ajung să se pună în ordine.

ADVERTISEMENT

Leu

Intri într-un proces de reorientare profesională. Ceri ajutor dacă nu găsești meseriași. Pluto se întoarce pe casa sănătății, scapă de obiceiurile rele.

Fecioară

Aprobări și discuții cu superiorii. Se închid unele cicluri în iubire și trebuie să te adaptezi la noua dimensiune a familiei.

ADVERTISEMENT

Balanță

Drumuri de făcut, rezolvarea unor acte ce țin de străinătate și care te ajută să-ți extinzi activitatea. Poți schimba locuința.

Scorpion

Ești o persoană secretoasă, ascunzi anumite lucruri. Astrele te sfătuiesc să nu dai iama la cumpărături. Se pot modifica acte, documente.

Săgetător

Discuții constructive cu partenerul de viață. E bine să dialoghezi cu persoane iubită, au ajuns unele lucruri la o scadență. Schimbări în buget.

Capricorn

Comunicare fluidă la locul de muncă și schimbări importante în viața privată. Te bucuri de agerime la serviciu, muncești la multe lucruri.

Vărsător

Vizite la doctor până în ianuarie 2024, poate fi nevoie de o intervenție chirurgicală. Discuții importante cu copiii, educare și reeducare. Se schimbă foaia.

Pești

Se modifică ceva în relațiile cu prietenii, s-ar putea să mergeți pe drumuri diferite. Te ocupi de documente legate de casă.

ADVERTISEMENT