Life

Cristina Ich, dezvăluiri despre viața amoroasă! Ce a zis iubita lui Alex Pițurcă despre bărbații care au înșelat-o

Cristina Ich a vorbit deschis despre viața ei amoroasă. Iubita lui Alex Pițurcă a recunoscut că nu există niciun bărbat care să nu o fi înșelat-o, însă nu îi condamnă.
29.03.2022 | 17:41
Cristina Ich dezvaluiri despre viata amoroasa Ce a zis iubita lui Alex Piturca despre barbatii care au inselato
Cristina Ich a vorbit despre infidelitate, Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cristina Ich a vorbit public despre un subiect de care multe persoane se feresc. Iubita lui Alex Pițurcă a făcut dezvăluiri despre infidelitate și a recunoscut că toți bărbații din viața sa au înșelat-o. Ea nu îi condamnă, din contră, a afirmat că, la rândul său, a călcat strâmb câteodată.

Cristina Ich a făcut dezvăluiri despre viața sa amoroasă. A fost înșelată de toți bărbații pe care i-a iubit

Cristina Ich a dezvăluit în mediul online că a fost înșelată. Frumoasa șatenă nu se referă strict la relația cu Alex Pițurcă, ci la toți bărbații cu care a avut o legătură amoroasă de-a lungul anilor.

ADVERTISEMENT

Cei care o îndrăgesc au întrebat-o imediat, prin mesaje private, cum este posibil că o femeie ca ea să fie înșelată. Cristina Ich i-a lămurit repede și a spus că, din punctul său de vedere, frumusețea nu are nicio legătură într-o asemenea situație.

Mai mult, influencerița a punctat că, de cele mai multe ori, bărbații nu o să aleagă o femeie „mai bună” decât cea care sunt într-o relație.

ADVERTISEMENT

De când este împreună cu Alex Pițurcă, au apărut multiple zvonuri conform cărora lucrurile nu ar fi tocmai roz între ea și fiul fostului selecționer. Cristina Ich a evitat să vorbească despre subiect, însă acum a adus în discuție tema relațiilor deschise.

După părerea sa, în România oamenii nu sunt încă pregătiți pentru a înțelege pe deplin conceptul și s-a arătat dezamăgită de acest lucru.

ADVERTISEMENT

Cristina Ich a recunoscut că a înșelat

După cum și-a obișnuit următorii, Cristina Ich a fost sinceră până la capăt și a recunoscut că și ea și-a înșelat partenerii de viață. 

„Am fost înșelată și am înșelat la rându-mi. În viață ești liber să faci ce vrei. Nu suntem proprietatea nimănui și este alegerea ta dacă să rămâi în relație sau nu. Cine acceptă să rămână lângă tine sau nu…

ADVERTISEMENT

M-aș bucura să văd relații deschise și la noi, sincer. Dar cu mentalitatea asta arhaică, greu de pus în practică. Teoria o știm. Nimeni nu are relația perfectă, nimeni! Pe mine m-au înșelat toți bărbații din viața mea, fără excepție și pe bună dreptate.”, a spus Cristina Ich, citată de SpyNews. 

ADVERTISEMENT
Tags: