Life

Cristina Mihaela Dorobanțu, anunț uluitor pentru fanii Puterea Dragostei. Ce se întâmplă cu emisiunea

21.12.2020 | 07:33
Cristina Mihaela Dorobantu anunt uluitor pentru fanii Puterea Dragostei Ce se intampla cu emisiunea
ADVERTISEMENT

Cristina Mihaela Dorobanțu a făcut un anunț uluitor legat de emisiunea matrimonială „Puterea Dragostei” după ce mai mulți concurenți au aflat că sunt infectați cu noul tip de coronavirus. Prezentatoarea a transmis ce se va întâmpla mai departe. 

Este pentru prima oară când concurenții nu sunt prezenți în casa din Turcia, fiind aflați în izolare după ce au fost diagnosticați cu COVID-19. Frumoasa șatenă a apărut singură în ultima ediție a show-ului de la Kanal D, precizând că are un as în mânecă.

ADVERTISEMENT

Așadar, fanii emisiunii au fost liniștiți, în ciuda faptului că tinerii nu sunt prezenți fizic în casa Puterea Dragostei. Stăpână de situație, Cristina Mihaela Dorobanțu a mai precizat că show-ul va continua, chiar dacă participanții vor fi izolați în următoarele 14 zile.

Cristina Mihaela Dorobanțu, despre emisiunea Puterea Dragostei, după infectarea unor concurenți cu Covid

Cristina Mihaela Dorobanțu nu a vorbit despre felul în care va continua emisiunea din Turcia, însă cu siguranță. producătorii vor găsi soluția perfectă ca telespectatorii să nu-și piardă interesul pentru show-ul matrimonial care a ajuns deja la sezonul 3.

ADVERTISEMENT

„Dragi telespectatori, poate vă întrebați de ce sunt singură. De ce aceste case sunt goale, dar mai ales unde sunt concurenții? Din nefericire, nici de lucrurile grave nu putem scăpa, cum ar fi Covid. 

Din păcate, unii dintre concurenții noștri au luat contact cu acest virus. Vreau să vă transmit un singur lucru. Show-ul va continua în casa Puterea Dragostei”, a declarat Cristina Mihaela Dorobanțu în urmă cu puțin timp peInstagram

ADVERTISEMENT

Tânăra prezentatoare a lăsat să se înțeleagă că va exista o soluție legat de participanții rămași în concurs, comunicarea cu aceștia urmând a fi aflată în ediția de luni, 21 decembrie 2020. Așadar, telespectatorii vor afla în curând mai multe detalii despre show-ul matrimonial.

În momentul de față se știe că trei băieți și o fată au fost infectați cu SARS-COV-2, primul care a început să se simtă rău fiind Codruț, care inițial a crezut că are o simplă răceală. Ceilalți ar fi George și Marinescu, în timp ce de la fete este Mariana, care este asimptomatică.

ADVERTISEMENT

Toți concurenții și membrii echipei de filmare s-au testat de urgență, dezvăluirea fiind făcută de vloggerițele Reea și Tina pe Youtube. Cele două tinere au mai scos la iveală că unul dintre participanții din casa Puterea Dragostei a încălcat regulamentul și a ieșit afară din izolare pentru a-și lua niște haine.

ADVERTISEMENT