Life

Cristina Pucean a rupt tăcerea. Vedeta a recunoscut de ce s-a despărțit, de fapt, de Bogdan de la Ploiești

Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești nu mai formează un cuplu. De ce au decis cei doi să pună punct relației pe care o aveau.
28.03.2024 | 20:02
Cristina Pucean a rupt tacerea Vedeta a recunoscut de ce sa despartit de fapt de Bogdan de la Ploiesti
De ce s-au despărțit Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești. Sursa foto: Instagram, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești nu mai formează un cuplu. Fanilor le-a venit greu a crede, mai ales că cei doi s-au mai ”jucat” cu astfel de vești. De data asta, totul pare cât se poate de real, iar Cristina a vorbit pentru prima dată despre motivele care au dus la despărțire.

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean au pus punct relației

Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești au format unul dintre cele mai iubite cupluri din lumea mondenă. Peste tot pe unde mergeau, cei doi atrăgeau toate privirile, iar conexiunea dintre ei era lesne de observat.

ADVERTISEMENT

Unul dintre cele mai mari avantaje din relația lor a fost faptul că activau în aceeași lume. Bogdan de la Ploiești mergea peste tot cu Cristina Pucean și, astfel, reușeau să petreacă mult timp împreună.

În urmă cu câteva luni, cei doi au mai aruncat o ”bombă” în online și au spus că s-au despărțit. Atunci, fanii au crezut informația, dar, la final, s-a dovedit a fi o strategie de marketing.

ADVERTISEMENT

Acum, însă, totul este cât se poate de real. Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești nu mai formează un cuplu, iar informația a fost confirmată de amândoi pe rețelele sociale.

De ce s-au despărțit Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești

Cel care a recunoscut acest lucru pentru prima dată a fost Bogdan de la Ploiești. Artistul a postat un videoclip pe TikTok, iar în descrierea sa a confirmat că toate zvonurile sunt reale. Fără să intre în detalii, a spus că această decizie este cea mai bună pentru toată lumea.

ADVERTISEMENT

Acum, după ce Bogdan de la Ploiești a recunoscut că nu mai are iubită, a venit vremea ca fosta sa parteneră să vorbească despre despărțire. Cristina Pucean nu a mai evitat subiectul și a făcut primele declarații despre despărțirea de Bogdan de la Ploiești.

La fel ca și artistul, Cristina Pucean a început prin a recunoaște că relația dintre ea și Bogdan s-a încheiat. Fără să intre în prea multe detalii, a spus că unul dintre motivele care a dus la această ruptură a fost neînțelegerea dintre ei.

ADVERTISEMENT

Momentan, niciunul dintre ei nu a detaliat acest subiect, semn că nu le face neapărat plăcere să îl dezbată în mod public. Însă, ambii sunt suficient de maturi încât să evite cu diplomație întrebările indiscrete.

În continuare, cel mai probabil, Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești se vor intersecta prin prisma meseriilor pe care le au. Fiind o despărțire de comun acord, nici nu se pune problema de resentimente la mijloc.

ADVERTISEMENT