Life

Cristina Pucean, declarații tari după despărțirea de Bogdan de la Ploiești: ”Mă dor trădarea și minciuna”

Cristina Pucean a vorbit, în exclusivitate pentru FANATIK, despre despărțirea de Bogdan de la Ploiești și despre ce își dorește, acum, de la viață
04.04.2024 | 15:56
Cristina Pucean declaratii tari dupa despartirea de Bogdan de la Ploiesti Ma dor tradarea si minciuna
Cristina Pucean, declarații tari după despărțirea de Bogdan de la Ploiești / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

După o relație care a durat câțiva ani, între Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești totul s-a sfârșit. Cei doi s-au despărțit, de curând, iar șansele de împăcare par să fie nule.

Ce spune Cristina Pucean despre Bogdan de la Ploiești?

Cristina Pucean a vorbit, în exclusivitate pentru FANATIK, despre relația pe care a avut-o cu Bogdan de la Ploiești. Și, fără să ascundă că pentru ea o femeie împlinită este o femeie care are familie, dansatoarea a explicat, vag și de ce s-a despărțit de manelist.

ADVERTISEMENT

Totuși, ne-a mai recunoscut Cristina Pucean, după despărțirea de Bogdan de la Ploiești, viața ei nu este atât de goală pe cât s-ar crede. Își dorește să își întâlnească ursitul, să facă copii, dar, până atunci, se bucură de ceea ce poate realiza în carieră.

Cristina Pucean: ”Eu dau totul pentru oamenii pe care îi iubesc”

Au fost în presă multe articole cu tine despre relația cu Bogdan de la Ploiești, mai mult sau mai puțin adevărate. Consideri că ești o femeie împlinită și fericită în acest moment al vieții?

ADVERTISEMENT

Fericită sunt, doar că împlinită mă pot numi doar atunci când îmi întemeiez o familie. Cred că asta își dorește fiecare femeie când trece de o anumită vârstă.

Pe parcursul anilor întâlnim multe persoane care, mai devreme sau mai târziu ne rănesc. Ce nu poți ierta la cei de lângă tine?

ADVERTISEMENT

Cred că cel mai tare mă dor trădarea și minciuna. Asta pentru că eu dau totul pentru oamenii pe care îi iubesc.

Ce nu ai accepta din partea partenerului tău de viață?

⁠Să mănânce dulciuri fără mine. Iubesc dulciurile (n.r. râde)!

Ce simți că îți lipsește pentru a zâmbi cu tot sufletul?

⁠Din păcate nu o să mai pot face asta pe deplin pentru că nu mai sunt printre noi tatăl meu și Raym, nepotul meu.

ADVERTISEMENT

Fiecare femeie visează la clipa în care jumătate ei mai bună o va conduce la altar și se va așeza la casa ei. Îți dorești și tu să devii curând mireasa sau nu este un ideal?

Orice femeie își dorește asta la momentul potrivit, îl aștept și eu pe al meu.

Cristina Pucean, nerăbdătoare să devină mamă

Tu ai ceva experiență cu copiii, având în vedere că ai avut grijă de nepoții tăi, însă cum crezi că va fi Cristina Pucean în postura de mamă?

⁠O nebună (n.r. râde)! Dacă aș face fetița, aș îmbrăca-o mereu în roz, ne-am certa pe farduri și chestii strălucitoare, dar totodată aș avea cea mai bună prietenă. Iar dacă ar fi băiețel, i-aș personaliza toate lucrurile și l-aș învăța tot ce este mai frumos. Într-un cuvânt cred ca aș fi o mamă bună. Iubesc foarte mult copiii!

De foarte mulți ani te chinui să refaci casa unde locuiai cu familia ta, cea în care a pornit incendiul unde ți-ai pierdut nepoțelul. În ce stadiu mai sunteți?

Suntem aproape gata și asta mă bucură tare!

Viața ne dă și bune, dar și rele. Care a fost cel mai greu moment al existenței tale?

Cele mai dificile au fost acelea când mi-am pierdut persoanele dragi!

Din păcate, de curând tatăl tău a decedat și, chiar dacă a trecut timpul, nu pare să devină mai ușoară pierderea lui. În ce relație erai cu cel care ți-a dat viață?

Pierderea nu va fi niciodată ușoară pentru că se simte foarte mult lipsa lui. Aveam o relație foarte mișto! Spun asta deoarece nu eram tată-fiica, ci eram cei mai buni prieteni.

Dansatoarea speră la o carieră și în muzică

În ultima perioadă pe lângă dans, te-ai apucat și de cântat. Ți-ar plăcea să te dezvolți mai mult pe această latură? 

Da, mi-ar plăcea, de ce nu?! Sunt o persoană deschisă și îmi place să încerc tot ce este mai greu sau nou, să spun așa. Având în vedere mediul în care lucrez și faptul că sunt mereu alături de interpreți în studio, m-a făcut să încerc de câteva ori să văd cum ar fi și pe partea cu cântatul și, culmea îmi place!

Ești mai tot timpul plecată peste mări și țări cu munca, dar din când în când mai ai și timp liber! Ce îți place să faci în acele moment de “libertate”?

Îmi place să îmi petrec timpul cu cei dragi! Chiar dacă pe scenă sunt acea femeie puternică, atrăgătoare, sexy, etc – acasă sunt exact precum un copilaș. Ador să vizionez filme, să joc rummy, să merg în parcuri și să stau pe o bancă sau să mă plimb. Activități normale și cât se poate de relaxante.

Apropo de relaxare și timp pentru tine. Care sunt secretele Cristinei Pucean când vine vorba de rutina zilnică de îngrijire a tenului?

Sincer?! Nu am un secret anume când vine vorba de rutina zilnică. Doar am grijă de tenul meu dându-mă cu seruri și creme hidratante.

Și în ceea ce privește fizicul, cum reușești să te menții în formă?

În zilele noastre este foarte ușor să te menții. Există atâtea trucuri prin care îți poți menține silueta, doar că eu îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt slabă, deși mănânc orice și nu asimilez! Fac și sală!

Ce visuri sau planuri ai pentru anul 2024?

Nu aș putea spune că aș avea vreun vis anume! Doar îmi doresc să fim sănătoși, atât familia cât și apropiații, să avem liniște și fericire!

ADVERTISEMENT