Life

Cristina Șișcanu, acuzații dure la adresa influencerilor. Ce a revoltat-o pe soția lui Mădălin Ionescu: ”Numai prostii”

Cristina Șișcanu a lansat acuzații dure la adresa influencerilor. Soția lui Mădălin Ionescu a explicat de ce este revoltată.
19.10.2023 | 16:30
Cristina Siscanu acuzatii dure la adresa influencerilor Ce a revoltato pe sotia lui Madalin Ionescu Numai prostii
Mesajul dur al Cristinei Șișcanu la adresa influencerilor. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu a lansat acuzații dure la adresa influencerilor din mediul online. Soția lui Mădălin Ionescu nu mai poate tolera lipsa de originalitate a creatorilor de conținut. Vedeta a transmis un mesaj dur la adresa lor.

Cristina Șișcanu, acuzații dure la adresa influencerilor. De ce este vedeta enervată

Soția lui Mădălin Ionescu a răbufnit la adresa creatorilor de conținut de la noi din țară. Vedeta îi critică pe aceștia că încearcă mereu diverse tendințe, chiar dacă nu li se potrivesc.

ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu nu mai poate tolera, de exemplu, influencerii care au conținut psihologic sau de parenting, deși nu au cunoștințe de specialitate despre aceste domenii.

Vedeta știe, totodată, că este destul de greu pentru cineva să creeze conținut original. Aceasta îi apreciază pe cei care aleg ceea ce li se potrivește și se țin de domeniul respectiv, însă nu suportă ca unii creatori de conținut să abordeze subiecte la care nu se pricep doar de dragul de a ține pasul cu ce e la modă.

ADVERTISEMENT

“Toți influncerii s-au făcut speakeri motivaționali, psihologi, am văzut tot felul de filmulețe, ‘3 soluții pentru a-ți ține bărbatul acasă’, ‘3 soluții să fie copilul cuminte’», numai prostii de genul ăsta, dar nu neapărat că sunt ele prostii în esență, dar nu toată lumea poate să facă așa ceva, nu toate lumea poate fi speaker motivațional, nu toată lumea poate fi psiholog. (…)

Pe bune? Hai să fim serioși, ce prostie… Nu suport banalitățile, nu le-am suportat niciodată, dar acum nici măcar nu le mai tolerez, pe bune. Am ajuns la o vârstă, știți cum se spune. Eu înțeleg că e greu să fii creativ, foarte greu, mai ales să fii creativ zilnic, să produci conținut. (…)

ADVERTISEMENT

Ok, fiecare dintre noi mai încercăm niște lucruri, nu-i asta o problemă, dar când văd că unii forează și ei n-au nicio treabă cu chestia asta, înnebunesc.

Înnebunesc e mult spus, adică e așa… dar asta se întâmplă pentru că sunt foarte mulți influenceri, dar lucrurile se vor cerne în timp. Știți cum era sloganul Junimea’ – ‘Intră cine vrea, rămâne cine poate’.”, a transmis soția lui Mădălin Ionescu pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu, părere despre podcasturile din România

De asemenea, vedeta a vorbit și despre apariția podcasturilor în România. Tot mai multe vedete au început să creeze astfel de conținut.  Cristina Șișcanu spune că soțul ei este cel care a pornit acest trend.

Totul a pornit acum mai mulți ani, atunci când podcasturile nu erau la fel de populare ca în prezent. Și Cristina Șișcanu face podcasturi, însă numai pentru că așa i-a impus televiziunea unde are contract.

Cristina Șișcanu i-a îndemnat pe oameni să fie originali, orice ar alege să facă. Vedeta este de părere că sunt puțini cei care se pricep să creezi anumite tipuri de conținut, precum cel psihologic.

“Acum cred că 6 sau 5 ani, când nu exista așa ceva, pe Facebook a făcut emisiuni foarte tari tip podcast. A fost absolut superb, doar că lumea încă nu era pregătită pentru așa ceva, a fost prea devreme. (…)

Repet, doar anumite persoane pot să vorbească despre viață, despre situații de viață, despre oameni, despre lucruri motivaționale. Nu toți influncerii au acest talent sau această pricepere, așa  că lăsați-o baltă. (…)

Dacă ești original, atât cât se poate, nu zic acum să fii ieșit din comun, dar mă refer să ai nota ta personală în tot ceea că faci, mai ales dacă faci o muncă creativă”, a continuat ea.

ADVERTISEMENT