Life

Cristina Spătar, cadou de sute de mii de euro de Ziua Îndrăgostiților. Soțul milionar nu s-a uitat la bani

Cristina Spătar a primit un cadou scump de Ziua Îndrăgostiților, în valoare de sute de mii de euro. Soțul ei milionar pare că nu s-a uitat la bani.
14.02.2023 | 18:17
Cristina Spatar cadou de sute de mii de euro de Ziua Indragostitilor Sotul milionar nu sa uitat la bani
Cristina Spătar a primit o mașină de sute de mii de euro. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Cristina Spătar radiază de fericire, de 14 februarie. Soțul i-a făcut un cadou pe care orice femeie și l-ar dori. Unul extrem de scump, de sute de mii de euro. Artista în vârstă de 50 de ani a arătat și fanilor săi surpriza uriașă de care a avut parte.

Cristina Spătar, răsfățată de soț de Ziua Îndrăgostiților. A primit un cadou de sute de mii de euro

Solista a primit o limuzină Maybach, al cărui preț pornește de la 300.000 de euro. Fascinată, ea s-a urcat imediat în bolidul luxos și a făcut câteva fotografii. În imagini se vede că ”Maybach-ul” a venit  ”la pachet” cu o fundă roșie și un buchet imens de trandafiri albi și roșii pe mijloc.

ADVERTISEMENT

”Mult așteptatul meu Maybach, sunt fericită, sunt binecuvântată”, a notat Cristina Spătar în dreptul postării. Pe chip i se poate citi entuziasmul, iar fanii nu au ezitat să-i lase mulțimi de comentarii. Solista a fost felicitată pentru răsfățul de care beneficiază.

”Sa ai drumuri bune. Meriți tot ce este mai frumos și de fițe de ce nu! Te pup. Esti tare. O mama frumoasa deșteaptă si minunata”/ ”Mă bucur pentru tine”/ ”Să o stăpânești sănătoasă , să fii iubită și respectată de soț și copii așa cum merită sufletul tău minunat! Bunul Dumnezeu nu lasă la greu oamenii cu inimă bună și curată!”, sunt o parte dintre reacțiile fanilor.

ADVERTISEMENT

Cristina Spătar a primit limuzina valoroasă la doar două luni după ce a spus marele ”Da!” partenerului său. S-a întâmplat în Dubai, în mare secret, departe de lumea publică din care face parte. Pe data de 10 decembrie artista și iubitul ei au mers în fața ofițerului de stare civilă și și-au unit destinele.

”A fost foarte drăguț. Stabilisem să facem într-un cerc foarte restrâns totul. Tot timpul mă surprinde, cu orice. Nu știam că atunci se va întâmplă lucrul ăla. Ce pot să zic. Noi ne-am dus să discutăm despre business cu tovarășii noștri în Dubai.

ADVERTISEMENT

A organizat el o masă. Eu așa am crezut. Mi s-a părut așa, ceva extraordinara. Nu mă așteptam, nici nu știam ce să fac. Prietena noastră, soția unuia dintre băieții cu care eram, a filmat tot momentul.

L-a pus pe Instagram, iar de acolo a găsit presa, noi nu am vrut să facem public.Eu m-am căsătorit pe 10 decembrie. Vorbeam de mult timp despre lucrul asta și în final am făcut pasul”, a dezvăluit Cristina Spătar într-un interviu.

ADVERTISEMENT

Cine este noul soț al Cristinei Spătar

Cristina Spătar este foarte discretă cu viața sentimentală de când a divorțat de Alin Ionescu, cu care are doi copii. Potrivit libertatea.ro, noul soț al solistei este un afacerist prosper din Vâlcea, Vicențiu Mocanu. Bărbatul deține două companii cu profit uriaș, dintre care una în Dubai.

ADVERTISEMENT
Tags: