Life

Cristina Spătar și-a îndeplinit visul: și-a cumpărat o casă. Unde se va muta artista, alături de cei doi copii

Cristina Spătar este în culmea fericirii, după toate problemele din ultima perioadă. Cântăreața a reușit să ducă la bun sfârșit una dintre ideile din plan personal.
25.07.2022 | 21:11
Cristina Spatar sia indeplinit visul sia cumparat o casa Unde se va muta artista alaturi de cei doi copii
Cristina Spătar și-a achiziționat casă. Zona în care se va muta artista cu cei doi copii. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta și-a îndeplinit un vis, și-a cumpărat propria casă, asta după ce a locuit o vreme lungă în chirie, într-un apartament cu cei doi copii: Aida și Albert. Îndrăgita artistă a spus unde se va muta în următoarele luni.

Cristina Spătar și-a achiziționat casă. Zona în care se va muta artista cu cei doi copii

Cristina Spătar a dezvăluit că lucrurile au intrat pe făgașul normal în plan personal. Cântăreața și-a achiziționat o locuință la roșu, chiar în zona în care a locuit cu fostul partener de viață, omul de afaceri Alin Ionescu.

ADVERTISEMENT

Frumoasa șatenă a semnat luna trecută actele cu dezvoltatorul din Crevedia, Buftea, acolo unde copiii săi au foarte multe rude și prieteni. Locuința va fi foarte aproape de locul unde au crescut înainte de divorțul părinților.

Cel mai probabil mutarea va avea loc în toamna acestui an, ceea ce înseamnă că vedeta trebuie să caute școli pentru copiii săi: Aida și Albert.

ADVERTISEMENT

„Chiar de ziua mea, pe 17 Iunie, am semnat contractul cu dezvoltatorul. Sunt foarte fericită că mi-am realizat acest vis! De abia aștept să iau copiii să ne mutăm.

Casa e tot în Crevedia-Buftea, acolo unde copiii au și locuit. Au bunicii acolo, verișorii, o să fie foarte fericiți acolo. Casa am luat-o la roșu.

ADVERTISEMENT

Mai am de facut unele lucruri, dar estimez că, în septembrie-octombrie, ne vom muta în casă nouă”, a mărturisit Cristina Spătar pentru click.ro.

Cristina Spătar, bețe-n roate din partea fostului soț

Cristina Spătar și Alin Ionescu nu au o relație tocmai bună după divorțul din 2016. Cei doi s-au căsătorit în 2008 și au împreună doi copii, artista declarând la un moment dat că omul de afaceri îi pune mereu bețe-n roate.

ADVERTISEMENT

Afaceristul nu este de acord ca cei mici să părăsească România, chiar dacă vedeta și-ar dori să le ofere un viitor mai bun peste hotare. Fostul soț al artistei nu dorește ca cei doi copii să se stabilească în Marea Britanie.

ADVERTISEMENT