Life

Cristina Ţopescu, din nou pe micile ecrane. Ce a pregătit Prima TV

Cristina Ţopescu va fi din nou pe micile ecrane, chiar și după moartea sa. Ce a pregătit Prima TV în cinstea jurnalistei.
16.12.2022 | 10:23
Cristina Topescu din nou pe micile ecrane Ce a pregatit Prima TV
Cristina Ţopescu, din nou pe micile ecrane, la Prima TV. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Cristina Țopescu va fi din nou pe micile ecrane, totul la inițiativa Prima TV. Postul împlinește 25 de ani de activitate.

Cristina Ţopescu, din nou pe micile ecrane, la Prima TV

Postul de televiziune organizează o zi specială pe data de 17 decembrie, când se împlinesc 25 de ani de la începerea activității sale.

ADVERTISEMENT

Printre toate programele best of ale postului, se va regăsi și emisiunea Cristinei Țopescu de interviuri speciale cu vedete.

„A arătat fața nevăzută a celebrităților și a scris istorie!

Sâmbătă, de la ora 10:00, retrăiește interviurile Cristinei Țopescu într-o ediție specială, doar la Prima TV”, a transmis postul de televiziune pe Facebook.

ADVERTISEMENT

De asemenea, sunt pregătite și alte surprize de emisiuni care au avut un succes foarte mare la vremea lor. Va fi redifuzată o emisiune celebră, prezentată de Horia Vîrlan, anume Supercireaşa de pe tort.

Ce alte emisiuni consacrate mai apar la Prima TV

Nu ar putea lipsi nici celebra emisiune „Copiii spun lucruri trăsnite”, moderată de Virgil Ianţu, care a făcut istorie la postul TV.

ADVERTISEMENT

De asemenea, spectatorii vor mai putea privi și Trăsniţi, „sitcom-ul cel mai longeviv din lume”, după cum îl descrie chiar postul TV.

„Pe 17 decembrie, Prima TV aniversează 25 de ani de existență. Primii 25 de ani au fost plini.

Retrăiește cele mai frumoase momente și pregătește-te pentru mai mult! Vă mulțumim că ne sunteți alături! Pregătește-te pentru ce va urma! La mulți ani, Prima TV!”, este mesajul transmis de Prima TV.

ADVERTISEMENT

Jurnalista Cristina Țopescu a murit pe 12 decembrie 2019. Vecinii au alertat Poliția după ce nu au mai văzut-o vreme de săptămâni bune, iar oamenii legii au găsit-o pe fiica lui Cristian Țopescu fără suflare în propria casă.

Cauza morții Cristinei Țopescu ar fi fost un infarct. Aceasta avea 59 de ani. O prietenă bună a jurnalistei spunea că acesta se descurca greu cu banii și că nu a fost niciodată apreciată la adevărata valoare.

ADVERTISEMENT