Sport

Critici după România U20 – Germania U20 0-1: „Naționala sub 0. Avem un vârf care a dat două goluri în doi ani”

MM Stoica a criticat dur România U20 și consideră că naționala nu are nevoie de încă o selecționată, unde nici jucătorii nu pot fi de mare perspectivă.
26.09.2022 | 22:12
Critici dupa Romania U20  Germania U20 01 Nationala sub 0 Avem un varf care a dat doua goluri in doi ani
Critici pentru naționala României U20. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Mihai Stoica l-a lăudat însă pe Alexandru Borbei, portarul „tricolorilor” mici, care a făcut un meci bun împotriva Germaniei, chiar dacă România a pierdut meciul, scor 0-1.

Critici pentru naționala României U20

MM Stoica a vorbit despre naționala României U21, despre care a mărturisit că nu îi găsește un scop benefic pentru fotbalul nostru: „Am văzut mai devreme meciul unde au jucat Pantea și Ianis Stoica, la naționala sub 0. A fost un antrenament excepțional pentru Alexandru Borbei, de la Lecce U19. A avut mult de muncă, o să stea în gheață mult.

ADVERTISEMENT

Nu înțeleg rostul. Îi pregătim pentru naționala U21? Am văzut și naționala Germaniei, cu Fofana, cu Calhanoglu… Noi avem un vârf care a marcat două goluri în 2 ani în Liga 2, Toni Suciu. O echipă care nu prea cred că are mari perspective. Dar la cum a apărat Borbei și cum au ratat nemții, mai rar!”.

„Noi am vrut să-l transformăm pe Borbely la un moment dat, era pe la Timișoara. El mereu a fost pe pas de egalitate cu Robert Popa de la Craiova. A apărat bine acum, eu oricum nu îi văd rostul acestei naționale U20.

ADVERTISEMENT

Când lumea se uită că a fost doar 1-0 și vede doar golul, va spune că au avut nemții noroc. De fapt Germania a avut 19 ocazii”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

MM Stoica l-a ironizat pe Vlad Dragomir

MM Stoica a continuat și a vorbit și despre Vlad Dragomir, despre care a spus că l-a dorit la FCSB, însă impresarul său a dorit să îl ducă în Italia, dar acum mijlocașul evoluează în Cipru, la Pafos:

ADVERTISEMENT

„Vlad Dragomir de exemplu, când a renunțat Arsenal la serviciile lui, am discutat cu impresarul lui să vină la noi, pentru că l-am vrut, mi-a plăcut mult.

A spus că-l duce în Italia, eu i-am zis să-l ducă în Italia doar de la echipă de la Fiorentina în sus, dacă nu mai bine să vină la noi”.

ADVERTISEMENT

„N-a venit, acum joacă la Pafos. E frumos la Pafos, sunt vestigii, dar nu e locul să joci fotbal”, a mai spus MM Stoica.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,24 este cota pentru ”peste 2,5 goluri marcate” la meciul România – Bosnia Herțegovina. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: